Радиестезично замерване на жилището или офиса за геопатогенни зони

Геопатогенните зони са телурични излъчвания за земята, но изключително вредни за хората.

Те са 4 основни вида, а именно:

  • Гаопатогенна мрежа на Хартман
  • Гаопатогенна мрежа на Кюри
  • Разломи 
  • Подземно течащи води

При продължителен престой върху геопатогенна зона, човек се пре-енергизира и може да се чувства агресивен, изнервен, неспокоен, трудно да заспива, често да се събужда, сутрин да става винаги преди определеното за това време, да има сутрешно неразположение, която в повечето случаи се изразява с умора, отпадналост, депресия и/или апатия.

Когато вредните вълни се натрупат в тялото на човек, той изпитва силна и рязко настъпваща нужда от сън, (без видима причина) и това често клиентите ми описват като: “Сякаш клепачите ми тежат“, “Не мога да си държа главата изправена“. 

Това явление се забелязва най-често на работното място (при позиционирано такова), но съпроводено с усещането за напрежение.

Измерването на геопатогенните зони се осъществява посредством радиестезия, чрез махало и багета.

След локализирането на вредните вълни се пристъпва към обезопасяване на жилището/офиса, ако съответно има нужда от такова.

Неутрализирането на вредните лъчения се извършва посредством умалени копия на хеопсовата пирамида.

Използвам именно пирамиди, защото те освен пълното неутрализиране на вредните вълни на геопатогенните зони,  са и трансформатор на енергия, които имат лечебно действие.

Поставянето на пирамиди в дома или офиса променят коренно атмосферата, което подобрява тонуса ни, жизнеността ни и настроението ни, а обезопасяването на вредните въздействия на геопатогенните зони ни връщат пълноценния сън, щастливото утро и всичките усмивки на работното място, които сме изпускали заради общата отпадналост.  

Радиестезист: