Нанси

Водещ

Нанси
моб.
0878 716 835
Email
yoganansi@gmail.com
Website
https://gayatriyogastudio.net/нанси/

През пролетта на 2013 година поех по пътя на йога и от тогава насам, йога за мен е начин на живот. Йога е дар за човека, тя е връзката и балансът между тялото, ума и духа. Истинската магия на йога не се намира в изпълнението на специални и сложни асани, а в способността да трансформира живота на онези, които я практикуват с отдаденост и любов. Именно любовта е връзката между йога и децата. Тази любов вдъхнови и мен, затова желанието ми е да предавам знанията си не само на възрастни, а и на деца, защото йога е един забавен начин за децата да развият важни умения в подкрепяща, неконкурентна среда. Завърших обучение по йога за преподаватели на деца, сертифицирано от Българска Йога Федерация.

Гаятри йога студио

Местоположение

Гаятри йога студио
Гаятри Йога Студио, ulitsa "Nikolay Kopernik", Sofia, Bulgaria

Дата

04 юни 2020
Expired!

Час

12:00 - 13:15

Освежаваща обедна йога

Тази практика е много подходяща за хора, работещи в офис или такива, които имат нужда едновременно да раздвижат тялото си и да успокоят ума си. Тя спомага за подобряване на стойката, облекчаване на проблемните зони – гръб, кръст, рамене. Съчетани с дишане, асаните освобождават блокираната енергия и ви връщат в потока на здраве и благополучие. Балансът от натоварване на мускулите, стабилизиране на ставите, разтягане на фасцията и дихателни упражнения ще оформи едно цялостно хармонично преживяване на всички нива.
На обяд всички мускулни групи и функции на сърдечно-съдовата система вече са се активизирали и са в своя пик. Тялото ни може да гори ефективно мазнини по време на физическа активност и е с ниско ниво на инсулин. Затова този момент е много подходящ за изпълнение на тонизиращи йога упражнения.

X