Дев Маниша

Водещ

Дев Маниша
моб.
0895 781 135
Email
dani_nelly@abv.bg
Website
https://gayatriyogastudio.net/даниела-дев-маниша/

Даниела Михайлова е сертифициран учител към френската федерация „Тантра – Кундалини йога”. Тя започва да практикува йога през 1995 г. В началото на 2004-та нейният духовен път се свързва с Тантра и Кундалини йога и тя започва да преподава. Посещава много курсове и стажове във Франция в школата по Кундалини йога “Ecole du Tantra“, под ръководството на Жан-Жак Ригу (Ананд Шараби), ученик на Йоги Баджан.

Гаятри йога студио

Местоположение

Гаятри йога студио
Гаятри Йога Студио, ulitsa "Nikolay Kopernik", Sofia, Bulgaria

Дата

16 мар. 2023
Expired!

Час

19:45 - 21:00

Кундалини йога – Ⓜ –

Искате да пречистите тялото от токсини и шлаки; да забравите депресията; да се разделите с вредните си навици и негативни мисли?
Това е практиката, която ще ви помогне 🙂 Разрушавайки блокажи на всяко ниво, се освобождават подсъзнанието и енергийните канали.
Очакват ви Кундалини йога, дишане, мудри, звуци, мантри, ключове и пози, съчетани по подходящ начин, така че да повлияят пречистващо на съзнанието, тялото и душата.

Това ще ви направи здрави и щастливи ♥ 🙂


Практикуването на Кундалини Йога извайва тялото, балансира жлезите с вътрешна секреция, засилва нервната система и ни дава възможност да впрегнем енергията на съзнанието и емоциите. Техниките на Кундалини Йога комбинират дишане, мудри, фокусиране на очите, звуци, мантри, ключове и пози по подходящ начин, така че да повлияят на съзнанието, тялото и душата. Кундалини йога е Раджа-йога (висша йога), която обединява всички видове йога техники в една съвършена наука.

Чрез практикуването на Кундалини йога ще изградите здраво тяло, ще развиете балансиран ум и ще се свържете с вътрешната си мъдрост, за да сте лъчезарни, силни, спокойни и здрави.

Не важат карти Мултиспорт

X