Вяра

Водещ

Вяра
моб.
0889955141
Email
viara.nikolcheva@gmail.com
Website
https://gayatriyogastudio.net/вяра-николчева-хридая/

За мен йога е начин на живот и преживяване, което се случва вътре в нас. Не сложните асани, не красивите и засукани пози са критерий за напредъка ни в практиката. Важно е какво се случва в ума ни и в отношението ни към света.

Гаятри йога студио

Местоположение

Гаятри йога студио
Гаятри Йога Студио, ulitsa "Nikolay Kopernik", Sofia, Bulgaria

Предстои отново на

Дата

17 дек. 2021
Expired!

Час

15:30 - 16:30

Йога за по-добър Живот

Практиките са подходящи както за начинаещи и напреднали, така и за хора с ограничена мобилност, които са преживели тежки травми и инциденти. 

 Целта на практиката е да подобрим здравето и мобилността си, да овладеем тревожността и да намалим стреса, да успокоим ума си и да заживеем в пълнота, баланс и хармония. 

Човек е богато и многопластово същество, единство между тяло, дух, енергия и емоция. За да се чувстваме добре в живота си, имаме нужда от смисъл, пълнота и цялостност. Затова в практиката „Йога за по-добър живот” включвам класическа и хатха йога, дихателни практики и дълбока релаксация (йога нидра). В часовете ще обсъждаме храненето, аюрведа, ежедневните си навици и всичко онова, което е важно, за да живеем по-добре. Ще се учим да работим с емоциите – да ги разпознаваме и трансформираме, да променяме погрешните си убеждения и модели на мислене. Часовете са също така място за общуване, където всеки може да сподели проблем и да получи помощ, насока и обратна връзка.

С отворено сърце ви очаквам, за да споделим радостта от преживяването йога и да окрием пътя към по-добър Живот. 

X