Вели

Водещ

Вели
моб.
0879 970 900
Email
detski.rachichki@gmail.com
Website
https://gayatriyogastudio.net/вели/

Името ми е Велина Новакова и съм усмихната и любяща майка на две прекрасни деца. Аз съм ландшафтен архитект по образование и творец по душа. Обичам пъстротата на живота, природата, музиката, танците, децата. Като майка и водещ на творчески и тематични занимания, свързани с развитието и израстването на децата, ежедневно виждам смисъла и резултатите от любящото и емпатично общуване между родителите и децата. С много любов и радост споделям своя опит с бъдещите майки по време на практиките си.

Гаятри йога студио

Местоположение

Гаятри йога студио
Гаятри Йога Студио, ulitsa "Nikolay Kopernik", Sofia, Bulgaria

Дата

06 юни 2020
Expired!

Час

17:00 - 18:30

Цена

12лв

Движения и танци за бъдещи и настоящи майки „Испанска музика“

Мили момичета 👱‍♀️
бъдещи и настоящи мамчета… 🤰🤱

💃 ВEЧЕ МОЖЕ ДА УЧАСТВАТЕ НА ЖИВО С МЕН В ЗАЛАТА на Гаятри Йога студио като се включите в тази изпълнена с много пламенност и въображение практика ; ))
В нея… ще се раздвижим с малко йога, с гимнастика и танци като се пуснем по вълните на музиката, доверявайки се на своята интуиция и вътрешно знание. Ще разгърнем нашите потенциали, ще освободим женската си енергия и ще се свържем по-дълбоко със същността на майката, заложена във всяка една от нас.

👼 Тази практика е полезна за връзката между вас и вашите бебчетата. Чрез нея ще отпуснем ума, ще раздвижим тялото и ще възнаградим душата!

ПРАКТИКАТА ВКЛЮЧВА: центриране, релаксация, техники на дишане синхронизирано със специално подбрана нежна, ритмична или раздвижваща музика, водеща ни към различни движения на тялото, съзнанието и духа. Танцовата част е съчетана с необходимите движения и леки упражнения за тонус, разтягане и стягане на тялото, раздвижване на ставите, мускулите, грижа за тазовото дъно. Всичко това съдейства за цялостното хармонизиране на майката за посрещане на Новия Живот ; ))

🎶 Всяка събота избираме различен музикален стил и го обявяваме предварително, за да може да се настроим на тази музикална вълна

💃 Тази събота вдъхновение отново ще ни бъде ИСПАНСКАТА МУЗИКА ; )) 💃

👗👠 И тъѝ като дрехите, с които сме облечени също имат своето значение – ви препоръчвам да бъдете с леки и удобни дрехи. Ако искате може да си подготвите нещо свързано със стила обявен за съответната практика (дълга пола, рокля, парео, накити и др.) усещането от допира и движението, на които в съчетание с музиката ще ви пренесе в тази атмосфера и ще спомогне за свързването ви с женската, Божествена енергия на майката – като НОСИТЕЛКА НА ЖИВОТА В СЕБЕ СИ. . .
* Ако желаете можете да ползвате и ваши лични постелка, възглавничка, одеялце или всичко, което смятате, че ще ви е необходимо…

👉 Обмен на изобилие за единично посещение – 12 лв. / Важат карти „Гаятри“ и Мултиспорт

X