Виняса флоу йога

Виняса е стил йога, който свързва и синхронизира всяко едно движение с потока на дъха. Практиките са динамични, разнообразни и изграждат вътрешна сила и устойчивост. В часа по виняса йога има непрекъснато движение и преливане от една асана в друга, което създава вътрешна топлина в цялото тяло. Циркулацията на кръв се повишава, сърдечният ритъм се забързва, подпомага се изчистването на тялото от натрупаните токсини и зареждането му с нова свежа енергия. Синхронът между дишането и движението на тялото води до успокояване на цялата нервна система дори и по време на активната част на практиката. Малко по малко практикуващите се научават да се отпускат ментално, да фокусират ума и в същото време да останат потопени в една тиха вътрешна релаксация.
Часът е със средно ниво на интензивност и е подходящ за енергични хора обичащи предизвикателства. Личното внимание от страна на преподавателя и доброто настроение са гарантирани.

Водещ:


[tt_timetable event=’виняса-флоу-йога’ event_category=’йога,медитация,събития,терапия’ measure=’0.25′ filter_style=’tabs’ filter_label=’Часове’ filter_label_2=’Часове’ booking_label=’Резервирай’ booked_label=’Няма места’ unavailable_label=’Предстои’ booking_popup_label=’Резервирай’ login_popup_label=’Влез’ cancel_popup_label=’Отмени’ continue_popup_label=’Продължи’ time_format=’H:i’ hide_hours_column=’1′ hide_all_events_view=’1′ generate_pdf_bg_color=’FFFFFF’ generate_pdf_hover_bg_color=’FFFFFF’ booking_text_color=’3a7800′ booking_bg_color=’ecffc7′ booking_hover_text_color=’ecffc7′ booking_hover_bg_color=’7dba3f’ box_bg_color=’FFFFFF’ box_hover_bg_color=’FFFFFF’ box_txt_color=’212121′ box_hover_txt_color=’000000′ box_hours_txt_color=’424242′ box_hours_hover_txt_color=’3b3b3b’ filter_color=’fcd6fc’ hide_empty=’1′ desktop_list_view=’1′ event_description_responsive=’description-1-and-description-2′ colors_responsive_mode=’1′ show_booking_button=’always’ booking_popup_message=’

На път сте да резервирате място

{event_title}

{column_title}

{event_start} – {event_end}

{booking_form}

Ще Ви бъде изпратено потвърждение, освен ако не изберете да отмените от бутона по-долу.

{tt_btn_book}{tt_btn_cancel}

‘ booking_popup_thank_you_message=’

Благодаря Ви, че избрахте нашите услуги!

{event_title}

{column_title}

{event_start} – {event_end}

Това е потвърждение за резервацията Ви. Запазено Ви е място и Ви е изпратено електронно писмо с потвърждение.

{tt_btn_continue}

‘ custom_css=’.tt_tabs, .ui-tabs, .tt_tabs, .ui-tabs, .ui-tabs-panel { overflow: visible;}’]