Хатха йога за баланс на чакрите<br>Тема: Манипура

Хатха йога за баланс на чакрите
Тема: Манипура

Практиката представлява въвеждане в системата от чакри и запознаване с енергийното поле. 

Заедно ще научим функциите на всяка чакра, как изглежда здравото енергийно поле и как да познаем признаците за дисбаланс. Ще се запознаем с цветовете, звуците и сетивата, които кореспондират със съответните енергийни центрове. Ще разберем повече за жлезите с вътрешна секреция и техните енергийни еквиваленти. В резултат ще осъзнаем, че здравата енергийна обвивка означава здраво тяло, изпълнено с енергия и добро настроение. 

В йога практиката са подбрани специални асани, който въздействат върху точно определени енергийни центрове (чакри). 

Като бонус ще научим начини за изчистване и балансиране на чакрите, които са лесни за изпълнение дори в домашни условия. 

Практиката за Трета чакра (Манипура) ще се проведе на 3 дати – 21 и 24 август от 19:30 часа и на 23 август от 18:30 часа. Тя ще бъде посветена на значението на Трета чакра и начините за нейното балансиране. 

Присъствието на всички практики от този курс е препоръчително (но не е задължително), защото дава добри базови познания за системата от чакри.

Практиката е подходяща за начинаещи, средно напреднали и всички онези, които искат да опреснят и обогатят знанията си за енергийното поле.

Заповядайте да направим заЕдно още една стъпка към здравето и осъзнатия живот! 

Водещ:

Надя


Седмичен бюлетин

Вашите данни са защитени и се използват само във функциите на услугата Бюлетин. Прочетете нашата Политика за поверителност.