Творци на Живота – тема “Силата на Думите”

Творци на Живота – тема “Силата на Думите”

Думите са нашите изречени мисли… – Като ехо те се носят в пространството и достигат до всеки със своята сила.

Те са енергията, която се трансформира в безброй много действия. И са не само средство за комуникация, а послания, които носят в себе си онзи заряд от наши и чужди чувства, който отеква и остава в сърцето на всеки.

Именно за това ще отделим специално внимание на тази тема, защото е важно да не забравяме, че думите, които изричаме притежават огромна сила и би било много ценно ако се научим как да ги използваме! 🙂

♥ Заповядайте на заниманията ни за Добродетели където в уютна и топла среда, чрез различни игрови, творчески, комуникативни и приказни : )) методи – разглеждаме и обясняваме какво представлява дадената Добродетел. Говорим си за нея, откриваме я в това, което правим, осъзнаваме защо е важна за нас в ежедневието ни и си споделяме моментите, в които бихме искали да я приложим, за да имаме по-големи успехи в постигането на целите ни и в живота ни като цяло.

👉 Заниманията се провеждат в две възрастови групи:
– с деца на възраст от 4 до 6 и от 7 до 13 години
На тази тема са поканени и двете възрастови групи, а при желание родителите са добре дошли ; ))
👉 Вход: дарение

Не важат карти Мултиспорт

👉 Изисква се предварително записване на:
detski.rachichki@gmail.com, на тел. 0879 970 900
или директно на https://gayatriyogastudio.net/график

 

За автора:
Водещата на заниманията Велина Новакова от години влага сърцето си и се развива в посока на детски и тийнейджърски образователни програми, занимания и игри. Творец по душа тя обича пъстротата на живота, природата, музиката, танците, децата, приказките… Вярва в Хармонията и Доброто, и се свързва със света през Щастието и Любовта.

Велина е усмихната и любяща майка на две деца. Създател на центъра за творчество и развитие “Детски ръчички“, организатор на творчески работилнички и художествени ателиета, – тематични и групови занимания за осъзнаване и работа през игри и преживяване, – Музикално-танцова програма за деца и родители «Да танцувам с мама», – анимиране на празници и рождени дни, организиране на състезания, щафети и игри на открито. Също така – работи по образователни програми за развитие на качества, умения и добродетели: като Животознание и Добротолюбие, и открива пространство за четене, съпреживяване и творческо пресъздаване на приказки – «Моят приказен свят».

Седмичен бюлетин

Вашите данни са защитени и се използват само във функциите на услугата Бюлетин. Прочетете нашата Политика за поверителност.