Творци на Живота – тема “БлагоДарност”

Творци на Живота – тема “БлагоДарност”

След последните вълнуващи събития в “Детски ръчички” – дойде време да отворим отново врати и за Тематичните ни занимания за Добродетели. И тъй като има една любима за нас тема – темата за Благодарността, решихме да започнем именно с тази изключително ценна Добродетел.

Благодарност и признателност към тези, които ни обичат, които се грижат за нас, които ни подкрепят.
Благодарност и радост за това, което имаме.
Благодарност за това щастие, че живеем, че сме здрави и израстваме всеки ден.
И най-вече… Благодарност към себе си – за любовта, за енергията, за красотата и добрината, които споделяме и отдаваме… – Благодарност за това, което сме!

♥ В заниманията за Добродетели ние разглеждаме и обясняваме какво представлява дадената Добродетел. Говорим си за нея, откриваме я в това, което правим, осъзнаваме защо е важна за нас в ежедневието ни и разглеждаме моментите, в които бихме искали да я приложим, за да имаме по-големи успехи в постигането на целите ни и в живота ни като цяло.

За родители и деца на възраст от 7 до 13 години
👉 Цена за участие: – на едно дете – 15 лв.
– на двама от едно семейство – 25 лв.
– на трима от едно семейство – 30лв.
– на четирима и повече от едно семейство – 33 лв.
* Имате възможност да ползвате отстъпка с абонаментна карта.
В цените са включени всички необходими консумативи и материали.
Не важат карти Мултиспорт

👉 Изисква се предварително записване на:
detski.rachichki@gmail.com, на тел. 0879 970 900


За автора:
Водещата на заниманията Велина Новакова от години влага сърцето си и се развива в посока на детски и тийнейджърски образователни програми, занимания и игри. Творец по душа тя обича пъстротата на живота, природата, музиката, танците, децата, приказките… Вярва в Хармонията и Доброто, и се свързва със света през Щастието и Любовта.

Велина е усмихната и любяща майка на две деца. Създател на центъра за творчество и развитие «Детски ръчички», организатор на творчески работилнички и художествени ателиета, – тематични и групови занимания за осъзнаване и работа през игри и преживяване, – Музикално-танцова програма за деца и родители «Да танцувам с мама», – анимиране на празници и рождени дни, организиране на състезания, щафети и игри на открито. Също така – работи по образователни програми за развитие на качества, умения и добродетели: като Животознание и Добротолюбие, и открива пространство за четене, съпреживяване и творческо пресъздаване на приказки – «Моят приказен свят».


 


 

Седмичен бюлетин

Вашите данни са защитени и се използват само във функциите на услугата Бюлетин. Прочетете нашата Политика за поверителност.