Творци на Живота

Творци на Живота

♥ Успяваме ли да бъдем Искрени в ежедневието си?
Не просто да сме честни, но да сме честни с истински, добри намерения… Да бъдем Искрени към себе си, към близките и приятелите си, искрени към живота и света, който ни заобикаля?

Всички знаем, че Искреността изгражда доверието и е основа за доброто приятелство, но дали винаги казваме именно това, което мислим? – Дали няма моменти, в които да премълчаваме някои обстоятелства и факти пък било то с добра умисъл и намерение?
– Дали понякога в забързаното ежедневие не ни се `налага` да изкривяваме истината или да я поукрасяваме `малко`?

А знаем ли каква е наградата за искреността ни?
Колко често се наслаждаваме на окрилението и лекотата, които ни изпълват в миговете на искреност? Колко радост и вдъхновение извират в гърдите ни когато сме открити и честни? … И колко често отделяме време, за да споделим това знание с най-Светлото ни…
– със Себе си и Децата?

♥ В заниманията за Добродетели ние разглеждаме и обясняваме какво представлява дадената Добродетел. Говорим си за нея, откриваме я в това, което правим, осъзнаваме защо е важна за нас в ежедневието ни и разглеждаме моментите, в които бихме искали да я приложим, за да имаме по-големи успехи в постигането на целите ни и в живота ни като цяло.

За родители и деца на възраст от 7 до 13 години

Не важат карти Мултиспорт.
👉 Цена за участие: – на едно дете – 15 лв.
– на двама от едно семейство – 25 лв.
– на трима от едно семейство – 30лв.
– на четирима и повече от едно семейство – 33 лв.
* Имате възможност да ползвате отстъпка с абонаментна карта.
В цените са включени всички необходими консумативи и материали.

👉 Изисква се предварително записване на:
detski.rachichki@gmail.com, на тел. 0879 970 900
или директно на https://gayatriyogastudio.net/график
👉 Крайния час на приключване на заниманието е ориентировъчен.

 

 

За автора:

Водещата на заниманията Велина Новакова от години влага сърцето си и се развива в посока на детски и тийнейджърски образователни програми, занимания и игри. Творец по душа тя обича пъстротата на живота, природата, музиката, танците, децата, и приказките. Вярва в хармонията и доброто, и се свързва със света през щастието и любовта.

Велина е усмихната и любяща майка на две деца. Създател на центъра за творчество и развитие „Детски Ръчички», организатор на творчески работилнички и художествени ателиета, – тематични и групови занимания за осъзнаване и работа през игри и преживяване, – Музикално-танцова програма за деца и родители «Да танцувам с мама», – анимиране на празници и рождени дни, организиране на състезания, щафети и игри на открито. Също така – работи по образователни програми за развитие на качества, умения и добродетели: като Животознание и Добротолюбие, и открива пространство за четене, съпреживяване и творческо пресъздаване на приказки – «Моят приказен свят».


 


No events hours available!
No events available!

Седмичен бюлетин

Вашите данни са защитени и се използват само във функциите на услугата Бюлетин. Прочетете нашата Политика за поверителност.