Творци на Живота – тема “Организираност и Ред”

Творци на Живота – тема “Организираност и Ред”

Умеем ли да привеждаме в ред вещите си, да разпределяме правилно времето си и да подготвяме и организираме заниманията си? Искаме ли хората да ни имат повече доверие и да могат да разчитат на нас като им показваме, че сме отговорни и изпълняваме задълженията си?

Често ли изпитваме усещането на вътрешно спокойствие, увереност, на сигурност и свобода… идващи по естествен начин от това, че сме организирали добре деня си, че сме подредили пространството около себе си, че поддържаме в ред живота си.

Ако дори за миг се огледаме и видим съвършенството и красотата на природата с идеята да внесем тази красота и мир в своя собствен живот – ще видим още безброй примери, които ще ни покажат, че нарушаването на подредбата и реда (например в аптеката, в магазина, в лекарския кабинет или зоологическата градина) би навредило на всички.

Мили Деца и Родители,
Колко сериозно звучи описанието на тази Добродетел, а колко лекота, увереност и сила ни дава усвояването и ; ))
Заповядайте на следващото ни занимание и нека заедно преоткрием множеството възможности, които се отварят пред нас когато сме по-организирани и по-подредени в живота си.

♥ В заниманията за Добродетели ние разглеждаме и обясняваме какво представлява дадената Добродетел. Говорим си за нея, откриваме я в това, което правим, осъзнаваме защо е важна за нас в ежедневието ни и разглеждаме моментите, в които бихме искали да я приложим, за да имаме по-големи успехи в постигането на целите ни и в живота ни като цяло.

За родители и деца на възраст от 7 до 13 години

Не важат карти Мултиспорт.
👉 Цена за участие: – на едно дете – 15 лв.
– на двама от едно семейство – 25 лв.
– на трима от едно семейство – 30лв.
– на четирима и повече от едно семейство – 33 лв.
* Имате възможност да ползвате отстъпка с абонаментна карта.
В цените са включени всички необходими консумативи и материали.

👉 Изисква се предварително записване на:
detski.rachichki@gmail.com, на тел. 0879 970 900
или директно на https://gayatriyogastudio.net/график
👉 Крайния час на приключване на заниманието е ориентировъчен.

👉 Предстоящи събития и теми:
29 юни – Искреност

 

За автора:

Водещата на заниманията Велина Новакова от години влага сърцето си и се развива в посока на детски и тийнейджърски образователни програми, занимания и игри. Творец по душа тя обича пъстротата на живота, природата, музиката, танците, децата, и приказките. Вярва в хармонията и доброто, и се свързва със света през щастието и любовта.

Велина е усмихната и любяща майка на две деца. Създател на центъра за творчество и развитие „Детски Ръчички», организатор на творчески работилнички и художествени ателиета, – тематични и групови занимания за осъзнаване и работа през игри и преживяване, – Музикално-танцова програма за деца и родители «Да танцувам с мама», – анимиране на празници и рождени дни, организиране на състезания, щафети и игри на открито. Също така – работи по образователни програми за развитие на качества, умения и добродетели: като Животознание и Добротолюбие, и открива пространство за четене, съпреживяване и творческо пресъздаване на приказки – «Моят приказен свят».


 


Седмичен бюлетин

Вашите данни са защитени и се използват само във функциите на услугата Бюлетин. Прочетете нашата Политика за поверителност.