“Преживей Благословията” – Интегрално Йога пътуване

“Преживей Благословията” – Интегрално Йога пътуване

☀️ Ти имаш подкрепа във всеки миг. Жизнената енергия, тази свръх разумна сила, те подкпрепя.

💫 Всяко твое вдишване, всяко издишване, всеки удар на сърцето ти СА Благословия.

🌠 Цялата вселена съществува, за да ти позволи да преживееш този безценен миг. Без значение дали за теб той е приятен или предизвикателен…
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔒 Да се ограничаваш само до познатото, да живееш само на повърхността на живота е затвор.

✨ Бъди отворен за непознатото, за Великата мистерия… Бъди отдаден на това, да се учиш и да израстваш…
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💖 Присъедини се към нас в извънредния ни час, за да практикуваме заедно хилядолетните техники на Хималайските йоги, да се гмурнем дълбоко в истината за това кои сме и да преживеем Благословията на всеки дъх!


🕉 “Йога от Хималаите” е органична смесица от трансцедентална мъдрост, работа с дъха и техники от Кундалини и Крия йога, задълбочаващи връзката със сърцето Бхакти и Суфи практики, лечебната сила на мантра, медитация, свободно движение и Хатха Виняса асани. Въпреки, че ползите за здравето са неизброими, практиката е създадена за личностна трансформация и стабилно пробуждане на нашия безкраен потенциал. Подходяща е за всички, готови да поемат по пътя на осъзнатата еволюция.


🧘🏻‍♀️ За водещия:

Ирена (Соумя Деви) се занимава с Йога от десетилетия, обучавайки се при редица световни имена в Европа и Америка, но истински дълбока трансформация преживява след обучението си в Сатва Йога Академия, Ришикеш, Хималаите, където среща своя Гуру – Ананд Мехротра, който е уникален канал за холядолетните практики на Хималайските йоги в най-автентичния им вид. Вдъхновена и упълномощена от него, Ирена следва порива на сърцето си за споделяне на безценния дар на тази практика с все повече търсещи.

Седмичен бюлетин

Вашите данни са защитени и се използват само във функциите на услугата Бюлетин. Прочетете нашата Политика за поверителност.