Кундалини йога

Кундалини йога

Детоксикираща крия за пречистване на тялото, ума и психиката

Искате да пречистите тялото от токсини и шлаки; да забравите депресията; да се разделите с вредните си навици и негативни мисли?
Това е практиката, която ще ви помогне 🙂 Разрушавайки блокажи на всяко ниво, се освобождават подсъзнанието и енергийните канали.
Очакват ви Кундалини йога, дишане, мудри, звуци, мантри, ключове и пози, съчетани по подходящ начин, така че да повлияят пречистващо на съзнанието, тялото и душата.

Това ще ви направи здрави и щастливи ♥ 🙂


Практикуването на Кундалини Йога извайва тялото, балансира жлезите с вътрешна секреция, засилва нервната система и ни дава възможност да впрегнем енергията на съзнанието и емоциите. Техниките на Кундалини Йога комбинират дишане, мудри, фокусиране на очите, звуци, мантри, ключове и пози по подходящ начин, така че да повлияят на съзнанието, тялото и душата. Кундалини йога е Раджа-йога (висша йога), която обединява всички видове йога техники в една съвършена наука.

Чрез практикуването на Кундалини йога ще изградите здраво тяло, ще развиете балансиран ум и ще се свържете с вътрешната си мъдрост, за да сте лъчезарни, силни, спокойни и здрави.

Водещ:

Даниела (Дев Маниша)


Понеделник

Четвъртък

No events available!

Седмичен бюлетин
Вашите данни са защитени и се използват само във функциите на услугата Бюлетин. Прочетете нашата Политика за поверителност.