“Стани господар на ума”-Практически семинар

“Стани господар на ума”-Практически семинар

“За да живеем живот, който си струва да бъде живян, трябва да преминем отвъд страхливото бърборене на ума и да се потопим в пробуденото сърце.” – Ананд Мехротра

Много хора се обръщат към Йога, за да овладеят ума си, осъзнавайки, че необработеният ум създава всичките им проблеми. Според Йога погрешната идентификация с изолираното и вечно несигурно малко “аз” на егото, което живее в непрекъснат конфликт с реалността и го проектира навсякъде и във всичко, е причината за всичките ни страдания.

Ако наистина се стремиш към вътрешен мир… Мир не просто като идея или мисъл, а като дълбоко лично преживяване – то тогава трябва да преразгледаш в дълбочина своята същност и да пречистиш възприятията си, за да достигнеш до измерението, където МИРът живее.

Готов ли си за цялостна вътрешна революция? Готов ли си да започнеш осъзнато да твориш собствената си реалност – такава, каквато избереш да бъде…

Защото всичко, видяно с правилното възприятие, има потенциала да ти донесе неизмерима радост, изцеление и освобождение.

Ти решаваш как да преживееш този магичен поток от Свръх интелигентност, наречен “живот”.

Хималайската Йога технология е създадена, за да те посрещне точно там, където си, и да те изведе до реализиране на безкрайния ти потенциал.

В първата част ще практикуваме дихателен, крия и асана комплекс за оптимално мозъчно здраве, последвани от медитативни техники за балансиране и пречистване на нервната система.

В теоретичната част ще разгледаме природата на ума, връзката между ума, съзнанието и мозъка, честотата на мозъчните вълни, преживявания “отвъд” ума.

 


Водещ:

Ирена

Седмичен бюлетин
Вашите данни са защитени и се използват само във функциите на услугата Бюлетин. Прочетете нашата Политика за поверителност.