Ин и Ян йога за баланс на хормоните на щитовидната жлеза

Ин и Ян йога за баланс на хормоните на щитовидната жлеза


Ин и Ян йога е практика, която балансира бавната и пасивна Ин йога с традиционната хатха йога. Ин е женската, пасивна, охлаждаща енергия и ян –мъжката, динамична и затопляща. Чрез комбиниране на двата стила ние подобряваме силата и издържливостта, като същевременно насърчаваме тялото си към релаксация и изцеление.

В ин йога позите се задържат дълъг период от време-обикновено от три до пет минути. Това е така, за да се насочим към съединителната тъкан, вместо да загряваме мускулите. Позите са пасивни, с малко активно участие на мускулите.

Ян йога включва в себе си хатха, ащанга и виняса флоу йога, които затоплят тялото, разтягат и укрепват мускулите.

Комбинирайки двата стила йога във всеки клас ние можем да извлечем максимална полза и от двете практики.

В днешно време проблемите с щитовидната жлеза сякаш са тенденция, съществуват доста възможности за лечение. Както знаем всяко лечение изисква необходимото време, за да даде резултат. Вместо да чакаме ние можем да си помогнем, практикувайки йога и медитация и така да се справим по-лесноНа 02.11.2019 г., ще се видим отново с акцент на практиката:
” Да засилим имунната си система с Ин и Ян йога”.


Водещ:

Алекс

 

    No events available!
    No events available!
    Седмичен бюлетин

    Вашите данни са защитени и се използват само във функциите на услугата Бюлетин. Прочетете нашата Политика за поверителност.