Движения и танци за бъдещи майки

Движения и танци за бъдещи майки

Мили момичета и бъдещи майки,
В тази практика, ще се отдадем на йога упражненията, гимнастиката и танца като се пуснем по вълните на музиката, доверявайки се на своята интуиция и вътрешно знание. Ще разгърнем нашите потенциали, ще освободим женската си енергия и ще се свържем по-дълбоко със същността на майката, заложена във всяка една от нас.

Практиката включва: центриране, релаксация, различни техники на дишане синхронизирано със специално подбрана нежна, ритмична или раздвижваща музика, водеща ни към различни движения на тялото, съзнанието и духа. Танцовата част е съчетана с необходимите движения, йога асани и леки упражнения за тонус, разтягане и стягане на тялото, раздвижване на ставите, мускулите и др. Всичко това съдейства за цялостното хармонизиране на майката за посрещане на Новия Живот ; ))

♥ Тази практика е полезна за връзката между вас и вашите бебчетата. Чрез нея ще отпуснем ума, ще раздвижим тялото и ще възнаградим душата!

♥ Чувствайте се свободни да поканите на тази практика и свои приятелки, за които бременността е съкровено желание и е въпрос на време да стане вълнуващ момент от живота им.
Тези ценни мигове ще бъдат онова посветено време, което отдавна сме жадували да подарим на себе си!

👉 Дрехите, които носим също имат своето специално значение. За това ви препоръчваме да бъдете с леки удобни дрехи и по възможност да вземете със себе си и дълга пола или рокля, усещането, от които ще спомогне за свързването ви с женската, Божествена енергия на майката – като носителка на живота в себе си…


👉 Енергиен обмен за единично посещение – 12 лв.
Важат карти Мултиспорт и Гаятри.


За водещия:
Велина Новакова е усмихната и любяща майка на две прекрасни деца. Обича пъстротата на живота, природата, музиката, танците, децата.
Към йогата за бременни се насочва, осъзнавайки привързаността си към този незаменим период от живота на всяка една жена. Разбирайки важността от пренаталното общуване, от спокойното, уверено и щастливо раждане, както и факта, че възпитанието на детето започва още в утробата на майката – тя завършва авторския тренинг „Носещи живот в себе си” и с много любов и радост споделя своя опит с бъдещите майки по време на практиките си.