01.10.2016-06.10.2016

64323e215222bc110c0c45d7e82303db0a9a42c70515057af1pimgpsh_fullsize_distr

Здравейте,

Искам да споделя с вас интересно свое изживяване от миналата седмица, от деня след на т.нар. „Черна луна“  01.10. 2016 до вчера 06.10.2016.

(Обръщам внимание на числата и тяхното значение:
1.10.2016=2 – стабилна хармония и баланс
6.10.2016=16=7 – стабилно духовно израстване –
и защо такова нещо се случва точно по това време?)

Интересно ми беше да наблюдавам как настроението ми, желанието и способността ми за работа намаляваха с всеки изминал ден. Имам вече опитност в тази насока и затова ставам все по-подозрителна към такива непривични за мен състояния. По природа аз съм активен човек и много обичам работата си. Зададох си двата основни въпроса:

  1. Защо избрах да сътворя това изживяване?
  2. Какво имам да науча от тази ситуация?

Знам, че с тези въпроси можем да излезем от позицията на жертва и убеждението, че някой или нещо извън мен ми налага това изживяване. Чрез тях излизаме от архетипа на жертвата и влизаме в правата си на творци. С тези въпроси спираме играта на обвинения „Горкия аз“ и на вината – „Ето колко неща правя, пък страдам и не се чувствам добре“. Чрез тези въпроси поемаме отговорността за това, което изживяваме, като резултат на нашите избори и на творческия акт по пътя на еволюцията ни през тази Вселена.
Яснотата е свобода! Когато се освободим от навичното първосигнално реагиране на ситуациите от позицията на обвинение/недоволство и на вина, тогава вече можем да изживеем нещата и да видим с по-голяма яснота какво наистина се случва.
Така че се спрях и си зададох въпросите и тогава вече ясно усетих чуждото енергийно въздействие. Ясно усетих, че съм облъчвана с нещо ново и много силно; нещо, което ме изваждаше от нормално ми състояние на творческа активност и радостно вдъхновение. Това ми пречеше да мисля и да действам нормално.
Идентифицирах върху себе си ново изкуствено енергийно поле. Усетих се! Изпробват върху нас нова технология за впримчване и оплитане на ума, за да не можем да мислим ясно. Защото яснотата е свобода, а Бога на религиите и тъмните сили, които управляват нашия свят, нямат нужда от свободомислещи, творчески и вдъхновени личности. Те имат нужда от невежи, лесно маниполируеми овце и алчни страхливци, които да служат на техните интереси.
Ако и вие сте имали подобни изживявания от миналата седмица, не се страхувайте. Не се предавайте! Поемете отговорността за живота си! Направете това, което е нужно, за да се предпазвате от тези вредни въздействия на изкуствен интелект във вашия живот – поддържайте енергията си висока, фокусът си положителен и съзидателен. Грижете се тялото ви да бъде изчистено и огъвкавено, което ще позволи да се свързвате по-лесно с енергията на вашата Истинска същност и с енергията на органичната Земя. По този начин няма да позволите да бъдете впримчени в паяжината на матричната реалност, която ни оплита в мрежата си, отнема силата ни чрез технологиите си.

Пожелавам на всички да имаме яснота и мъдрост,
за да продължим напред в радост и съзидание.

Димитрина Спасова