Защо направих „Утвържденията за по-добър живот“ платформа на своя живот

В началото на 2016, реших да направя Утвържденията за по-добър живот платформа на своя живот, за да намеря своята основа, за да поставя граници, за да се чувствам стабилна, въпреки тежкия енергийно-информационен фон. Бях наясно, че това са нещата, които искам в живота си, независимо, че не са мое творение.
От септември 2016 усетих, че за мен започна период на значителни промени и силни усещания, провокирани от постоянното ми желание да се променям, да проявявам истинската си същност и да бъда онзи божествен Човек, който всички сме предназначени да бъдем.
Въпреки ежедневните ми занимания с Утвържденията, размислите и осъзнаването чрез твоите сайтове и материалите на Абрахам и въпреки положителните прояви в живота ми в резултат на всичко това, имах СИЛНОТО УСЕЩАНЕ, че има още нещо, което не правя както трябва.
И в един момент осъзнавах, че аз не съм наясно, не усещам, какво е ЧУВСТВОТО, не усещам, каква е ВИБРАЦИЯТА, когато мисля, визуализирам или говоря за това, което искам. Установих, че трескаво следвам мислите си и не си давам сметка за чувството, което излъчвам. Както казваш на едно място, животът ни е само в главите ни.
Убедена съм, че съм била увлечена основно от Закона за привличането и символа Манифест, за да се проявяват разни неща в живота ми. Без да обръщам внимание на другите Вселенски закони. Задавала съм си въпроса – осъзнавам ли ги, разпознавам ли ги, прилагам ли ги. Те са неразривно свързани. Не можеш просто да яхнеш Закона за привличането и да правиш нещо. Ние го изживяваме непрекъснато, но идеята е да го прилагаме осъзнато и градивно/положително. Аз лично не съм си давала сметка за придружаващото чувство/вибрация, които са основата на това, което искаме да привлечем. Почти по същото време излезе и твоето клипче „Проблемът е в ума, решението е в съзнанието“. Пъзелът сякаш се нареди и на мен ми просветна.
В момента в Интернет пространството има много клипчета с научни обяснения за „успешното прилагане” на Закона за привличане БЕЗ изобщо да се обръща внимание на основното, че ние сме Божествена енергия/вибрация и че чувството е водещо. Само трябвало постоянно да се МИСЛИ, за това, което искаме да проявим. Ами фонът/чувството/вибрацията, вълната на която сме, дали съответства на теми мисли?
Реших за кратко да оставя всичко и да обръщам внимание само на чувството, което изпитвам в момента, независимо къде съм и какво правя. Не ме интересуваха проявленията, за да не измествам фокуса. Знаех, че имам нужда отново от промяна. Нямах представа дали, това което искам е наистина мое желание или е наложено от социума.

Започнах да работя само със символа Промяна на наработещите за мен убеждения, заедно с Манифест и Център, които ти пусна с първите клипчета за Безусловната любов. И реших да излъчвам абсолютно осъзнато само чувство на благодарност за колкото се може повече неща през деня. Благодарност за каквото и да е, само защото съществува и е отправна точка за това, което искам. Осъзнавах, че това е много сериозна вътрешна работа, която е абсолютно наложителна.
Така постепенно започнах да разпознавам положителните чувства, високата градивна вибрация. Вече ми беше по-лесно да осъзнавам дали съм във високите вибрационни нива или ме обхващат негативни мисли и енергията ми пада. Няколко пъти много силно усетих сякаш някакви блокчета се откъртват от областта на сърцето и толкова ме болеше, че си казах – не, не, искам това да спре. После си дадох сметка, че се разчупват някакви енергийни блокажи и си пожелах тези процеси да продължат и да преминавам по-леко през тях.
След един месец отново се захванах за Утвържденията с още по-голяма страст, за да усетя чувството, което носи всяко едно, да се отпусна, с огромно удоволствие и радост във всяко едно от тях, тъй като вече Усещах, че излъчвам съответстващата вибрация.
Бях по-наясно и по стабилна в обединяването чувства/мисли, думи и действия. Знам, че ми предстои още много работа в тази насока, но поне съм на вярната платформа.
Започнах да изживявам фантастични неща и започнах да се чудя от къде са се появили:
♦ Детенцето ми ходи по цял ден на училище, просто му е приятно да стои там, в къщи почти не се занимаваме и винаги ме изненадва с невероятни резултати;
♦ Партньорите, с които работя са стабилни, разширяващи дейността си, успешни и т.н.;
♦ Да, ние сме здрави, защото ползваме само природни и енергийни средства, както е в утвърждението;
♦ И много други примери.
Радвам се, че се променям. Радвам се, че усещам новата енергия, която носят децата. Най-силно я усещам чрез моето дете, но знам, че и при другите дечица е така. Щастлива съм, че чрез моята промяна създавам по-чиста енергийна среда, за да може да се прояви истинската същност на тези мъдри души. Най-силно усещам тази нова енергия у детето си, когато самата аз съм във високо енергийно поле.

Упрекват ме, че не съм много контактна, не се срещам с хора, не завързвам нови запознанства. Да, не го правя, не съм по празните приказки, висене по кафенета и ресторанти и бърборенето по телефона. Искам да имам всеки ден достатъчно време и място, да се отпусна тук и сега, да излъча благодарност, да приема всеки и всичко и да продължа да се занимавам със своите чувства и мисли и да се почувствам безусловно щастлива. Да съм осъзната за всичко и всички около мен, без обаче това да ме отклонява от моите приоритети, да съм стабилна в своите собствени позиции, да поддържам ЯСНОТАТА, че каквото и да се случва в живота ми, е само моя отговорност, да чувам вътрешния си глас, за да действам адекватно. Такова отношение и общуване е много по-ползотворно за всички. Да, приемам всичко и всички, и в същото време имам силата и смелостта да отстовявам позициите си, защото съм подкована с Вселенските закони и Учението за вибрационната си същност. Превъртяла съм в главата си хиляди пъти това, което ме вълнува и чувството и вътрешния ми глас са ми дали ясни индикации как да продължа. В това отношение вече се чувствам по-стабилна. За мен лично е напредък.
Всеки един миг, който съм посветила на Вселенските закони, не само на Закона за привличането, на Учението за вибрационната ни божествена същност е смислено изживян миг. А магическите думи – ИСКАМ ЯСНОТА, вече ги използвам много по-често.

В подкрепа на горе казаното имах много силни тежки изживявания този февруари (2017), от 16-ти до 22-ри.
Не знам, какъв е бил периодът, но както се чувствах добре сутрин, на обяд вече бях в състояние на силно изразена пасивна агресия. Не можех да се позная. До преди ден излъчвах радост, благодарност за толкова много неща в живота си и изведнъж обсебваща неудовлетвореност.
Дими, ти го наричаш влияние на изкуствено енергийно поле. А за мен, според познанията ми, беше невъзможност да се свържа с Първоизточника. Въпреки, че той непрекъснато ми подаваше кукички:
♦ Събуждам се и виждам прекрасните цветове на завивките си – осъзнавам ги за около 30 секунди и пак ме връхлитат напрежение и мрачни мисли;
♦ Детето ме гледа със светнали очи и ми казва – Мамо, ти си най-прекрасната готвачка, а аз нищо не усещам, сякаш гласът му идва някъде много от далеч;
♦ Не усещах прекрасния си дом, прекрасната си работа.

Не можех да задържа фокуса си върху положителното.Чувствах се двойна личност – една, на която нещо е нахлупено и е в състояние на пасивна агресия и друга, която осъзнава, че никой и нищо няма вина за това състояние.
В един момент просто си казах – това състояние не го искам. Да, но не можех и да кажа какво искам. Тогава си казах, добре, искам яснота, какво си – вибрация, къде си сега, каква вибрация си избираш. Така се успокоих и започнах да избирам възможно най-положителната вибрация във всеки един момент, по-възможност на по-кратки моменти – отрязъци, и само последователни. Нямаше следобяд, нямаше довечера или утре. Само момента тук и сега и съвсем бегло регистриране на следващия. Така успях да се измъкна от това тресавище.
Поисках яснота относно причината за това силно катарзисно преживяване. Много ясно вътрешно обяснение – искаш/търсиш/работиш за ясна/интензивна връзка с Вътрешния Аз. Убедена си в правотата и истинността на сигналите, силно и безрезервно вярваш на Вселенското учение и го прилагаш успешно, защото имаш страшно много примери за фантастични проявления. Въпреки това, когато трябва да вземеш решение и да действаш, пак чрез фокус и действие се закачаш за стари, неработещи модели/съвети – така е редно, така се прави, така трябва да бъде. И въпреки чувството на страх, безпокойство, силно притеснение, не се усещаш, че трябва да погледнеш навътре в себе си и от там да тръгнеш и създадеш действителността, която искаш. Нали обожаваш Утвърждението за висока самооценка, вяра в собствените сили и способности? Какво точно правиш?

Предлагат ми друга работа, която била толкова добра и т.н., с невероятни хора, а не такива, с които се сблъсквам ежедневно и т.н., а аз с цялото си сърце чувствам, че мога да проявя много от божествената си същност тук и сега, мога да променя ситуациите, защото съм го правила и съм усетила/изживяла резултатите, точно тук и сега, при тези обстоятелства. Оставам на тази силна позиция, продиктувана от сърцето ми.
Почти две години работя в сферата на търговията и откакто съм започнала, непрекъснато чувам в себе си глас – Давай! И се чудя, какво да давам? Търговските отстъпки съм ги отпуснала, не се страхувам да подарявам или да давам продукти на отложено плащане. И въпреки това, този глас остава. След преживяването, описано по-горе, усещам, че става дума за по-стабилна проява на Божествената енергия да тече през мен/през нас, за мен/за всички нас тук и сега.

Дими, аз наистина съм възхитена от Утвържденията – дълбоки, всеобхватни, мъдри. Колкото повече работя с тях, толкова по-силно ги преоткривам, вероятно защото и аз се променям. Сънувах те много щастлива и одухотворена. Това е прекрасно.
Преди около две години, когато пусна първите символи, много ми се искаше да започна да работя с тях, но сякаш не бях готова. Просто не можах да ги почувствам. Сега ще започна отново – чрез Медитацията „Свързване със символите”. Със сигурност ще е по-различно.

Дими, благодаря за всичко, на което ни учиш!
Бъди здрава, мъдра и смела, за да ни водиш към Светлината!
Поклон!

Евангелия Проданова