Ива-Лина

Водещ

Ива-Лина
моб.
0888 34 39 28
Email
radovanova@abv.bg
Website
https://gayatriyogastudio.net/ива/

Открих йогата или тя мен откри преди около 16 години, като естествено продължение на стремежа ми за щастлив, балансиран, разумен и здрав живот. И от тогава не съм спирала да я обичам, изучавам и да се занимавам с нея, нещо като любов от пръв поглед. Учила съм се при много различни учители, инструктори и всякакви любящи йогата хора – живели и обикаляли цял свят. Щастлива съм да споделя наученото с Вас!

Гаятри йога студио

Местоположение

Гаятри йога студио
Гаятри Йога Студио, ulitsa "Nikolay Kopernik", Sofia, Bulgaria

Дата

25 сеп. 2021
Expired!

Час

16:00 - 17:15

Релаксираща йога

Релаксираща йога е практика с елементи от Класическата и Ин йога, и ни дава възможността да осъзнаем тялото си от една малко по различна перспектива. Тя е подходяща за съвсем начинаещи, напреднали, както и за съвременните хора с твърде „бързи” умове, които не могат да се отпуснат и да релаксират, а медитацията за тях е невъзможна. В релаксиращата и ин йога имаме плавно преминаване от асана в асана, като се задържа повече време, което дава възможност за отпускане и спокойствие. Може да се каже, че тази йога е медитация в движение.

Релаксиращата йога е една от най-добрите йога практики, която напълно възстановява тялото ни след по-интензивни спортни и умствени занимания. Осъзнатото задържане в асаните освобождава натрупаното физическо и емоционално напрежение от мускулите и сухожилията. В комбинация с релаксираща йога нидра това е идеалната йога практика в края на динамичния работен ден и седмица.

X