Вели

Водещ

Вели
моб.
0879 970 900
Email
inspiredbyvelina@gmail.com
Website
https://gayatriyogastudio.net/вели/

Името ми е Велина Новакова и съм усмихната и любяща майка на две прекрасни деца. Аз съм ландшафтен архитект по образование и творец по душа. Обичам пъстротата на живота, природата, музиката, танците, децата. Като майка и водещ на творчески и тематични занимания, свързани с развитието и израстването на децата, ежедневно виждам смисъла и резултатите от любящото и емпатично общуване между родителите и децата. С много любов и радост споделям своя опит с бъдещите майки по време на практиките си.

Запази място
Гаятри йога студио

Местоположение

Гаятри йога студио
Гаятри Йога Студио, ulitsa "Nikolay Kopernik", Sofia, Bulgaria

Прогноза за времето

Облачно
24 °C
Вятър: 6КМЧ
Влажност: 1 %
Видимост: 16 KM

Дата

15 юли 2020

Час

16:00 - 17:30

Йога за бременни и възстановяване след раждане

Заниманията включват адаптирани асани (йога-пози) подходящи за този период, дихателни техники и релаксация. Асаните са за общо тонизиране и укрепване, справяне с болките в гърба, намаляване отоците на краката, заздравяване и огъвкавяване на мускулите на тазовото дъно, справяне със сутрешното прилошаване и др. Дихателните техники се прилагат за пълноценно снабдяване на плода с кислород. Те подготвят майките за самия процеса на раждане – как да използват дишането за справяне с болката и за ефективни напъни.

Релаксацията е любимата част на повечето бъдещи и настоящи майки, научават се активно да отпускат всички мускули, както и да наблюдават усещанията си докато животът във или до тях се развива.

Часът е подходящ и за възстановяване след раждане.

X

Запази място

Йога за бременни Плащане на място или ползване на карта Мултиспорт
Оставащи Билети: 6
The Йога за бременни ticket is sold out. You can try another ticket or another date.