Ради

Казвам се Радостина. Обичам да използвам клишето „Йога промени живота ми”, защото наистина ми позволи да открия един нов и прекрасен свят. Стремя се да живея тук и сега. Дали успявам – не знам, но пък ми е безкрайно интересно и вълнуващо. Винаги има нови неща, които да ме вдъхновят, да ме накарат да летя и да мечтая. Естествено има и такива, които ме мобилизират, предизвикват и учат. Приемам, че животът е пътешествие, а не дестинация. 
Занимавам се с йога от 2005 г. Завършила съм следдипломна квалификация „Йога инструктор” към НСА. Преминала съм през различни форми на обучение, свързани с йога в България, Гърция и Индия. Стремя се да повишавам непрекъснато знанията и квалификацията си в тази област.
В часовете преподавам йога, подходяща за начинаещи и за практикували.
Класическа йога практика, която предлага раздвижване и огъвкавяване на тялото. Позите, които се изпълняват, са щадящи и целят да отпуснат и тонизират, да позволят на тялото да се справи с ежедневния стрес и натоварване. 
Едно занимание включва раздвижване на ставите, главата, раменете и гърба – зоните, които подлагаме на най-голямо натоварване.
Преминаваме към коремни практики, които ни позволяват да направим лек масаж на всички вътрешни органи и системи в тази област.
Следва раздвижване на гърба, огъвкавяване, заздравяване на мускулите на целия гръбначен стълб. Завършваме с кратка дихателна техника и релаксация.
Всяко начало започва с една малка крачка и голяма усмивка. Нека да ги направим заедно!