Преподаватели

Димитрина

Прекарах дълги години в търсене на начин как да излекувам живота си, как да помагам на другите хора най-пълноценно. Това ми търсене ме отведе в Индия, където в продължение на 7 години живях в Йога ашрам. Под ръководството на Духовен учител аз откривах и установявах връзката със себе си, с Висшето начало в живота.

Изпратена обратно в света с посланието „служи, давай, обичай, направи този свят по-добро място за живеене“, аз споделям моя опит с другите, като им помагам и ги подкрепям в тяхното пътуване към Себе си, в това безкрайно пътуване към Светлината, наречено живот, в който Любовта и Съзиданието са основни принципи.

Мария

Сега ти си въздуха. Ти си слънцето. Ти си вятъра в косите ни. В нашите сърца. В нашите души. Навсякъде е твоето присъствие, дори по-силно от преди и твоята любов е неотразима, проникваща във всички нас, учейки ни да обичаме и да възхваляваме.

Ели ( Gurushakti)

Йога ме намери в момент от живота ми, когато всичко около мен бе прекрасно и животът се движеше по успешна и възходяща спирала. Изненадващо, през 1999 г. моят партньор предложи да оставим създаденото и да заминем в Индия, за да изучаваме йога познанието. Следващите няколко седмици бяха едни от най-силно трансформиращите периоди в живота ми и днес съм щастлива с избора. Живяхме една година в Ganga Darshan, йога ашрам (школа за изучаване на висши йогийски науки), изучавах йога в дълбочина. След завръщане в България, Мария ме окуражи и от началото на 2008 г. започнах да водя часове за деца и родители, а това ме вдъхнови да започна практики и с … пораснали деца.

Заредена съм с вдъхновение от духовната традиция Сатянанда Йога и посвещението ми е от моя духовен учител Парамахамса Ниранжанананда. Интегралната Йога е моя път, като съм с отворен поглед и към нови знания.

Даниела (Дев Маниша)

Даниела Михайлова е сертифициран учител към френската федерация „Тантра – Кундалини йога”. Тя започва да практикува йога през 1995 г. В началото на 2004-та нейният духовен път се свързва с Тантра и Кундалини йога и тя започва да преподава. Посещава много курсове и стажове във Франция в школата по Кундалини йога “Ecole du Tantra“, под ръководството на Жан-Жак Ригу (Ананд Шараби), ученик на Йоги Баджан.

Ани

Анна Николаева Сидова завършва бакалавър „Мода “ в НХА с професионална квалификация „Учител по изобразително изкуство“ и магистър „Арт терапия“ в НХА. Занимава се със спортни танци като професионален състезател от 1997 до 2006, а от 2010-2014 участва в 4 сезона на танцовия формат „Dancingwiththestars“ Виетнам, като партньор и хореограф на виетнамски звезди. Участва в множество проекти в сферата на модата, танцът и рисуването. Взима участие във физически тренинги и танцови представления, някои от които са базирани на физически театър, японски буто танц, контактна-импровизация, съвременни форми и др. Интересува от терапевтични практики като е участвала в тренинзи по Арт терапия при РейнхилдГерум и Автентично движение при АнкеТейгелер. Последната година участва в създаването на най-големият сетивен спектакъл в НДК „Лабиринт в лабиринта“ и “Сън в съня” концерт-лабиринт за спящ оркестър, организиран от Театър на сетивата, София.Сертифициран водещ на танцова медитация „Отвъд ограниченията“.

Добри

Казвам се Добромир Иванов, сертифициран холистичен мануален терапевт съм. Владея различни видове масажи: Юмейхо, Тай масаж, класически масаж, Ток сен. Инструктор съм по релаксация и медитация, водя още сеанси по регресивна и прогресивна релаксация. Майстор съм в системата Рейки. Квалифициран инструктор съм и по танцова медитация „Отвъд ограниченията“.

От малък мечтая да правя това, с което се занимавам днес. В работата и живота си използвам холистичния подход: всичко е свързано помежду си и има една първопричина, която се намира в душата.

Съществуват много подходи към постигането на вътрешен покой и дълбоко щастие. Смехът е може би най- краткия път. Той ни позволява да се изчистим и презаредим. Достъпен е, и е силно заразен. Изобщо – най- доброто средство за събуждането на истинския живот.

Моето мото е: Бъди съзнателен, живей просто, смей се често!