Практика за промяна

Това, което се случва в момента, не само в България, но и на планетарен мащаб, не ми харесва. Предполагам, че не ви харесва и на вас.
Хаосът в света и България е плод на добре подготвения план и усилията на Тъмните сили, които управляват нашата матрична реалност – на тяхното познание на окултните сили, на тяхната решителност, кураж, целеустременост и на страховете на хората. Те превръщат нашия свят в огромен затвор, който е управляван от тъмни, деструктивни сили, които работят само и единствено за удовлетворяване на собствените си интереси, желания и нужди. Те разрушават нашия свят, нашата Земя, нашия живот. Защо успяват те? Защото действат организирано и целеустремено, познавайки тъмната страна на Силата. Те действат и постигат нещата методично.

Но аз казвам НЕ  на тези тъмни времена. Предполагам, че и вие ще кажете същото. Време е вече и ние, светлите сили, да започнем  ДА ДЕЙСТВАМЕ  по-целеустремено. Аз не ви призовавам да излезем и да правим революция, а да започнете  и вие да правите на по-осъзнато, ежедневно ниво действията, които биха могли да доведат до решителна промяна. Кажете НЕ на страха, лъжата и манипулацията в живота си. Отстоявайте стабилни граници, за които е нужно да имате ясни принципи и здрави коремни мускули, съзидателен, умиротворен ум и балансирани емоции. Работете със себе си. Не пилейте времето си в празни активности. Не позволявайте матрицата да ви засмуква в безсмислени действия и изцеждащи енергията ви драми.

Предлагам ви могъща практика за промяна не само на вашия собствен живот, но и на живота като цяло.
Пригответе си тетрадка. Нарисувайте голям кръг и напишете вътре в него проблема, личността, събитието, с което не сте съгласни. Зачертайте го с червен кръст, утвърждавайки ТОВА НЕ МИ ХАРЕСВА, ТОВА НЕ ГО ИСКАМ!
Нарисувайте по-голям кръг и напишете вътре какво искате. Нарисувайте отметка със зелен цвят. След което утвърдете с формулата за освобождение:

А. Със силата на Бога, който съм, аз освобождавам теб (проблема – личността – ситуацията – събитието – нещото, което ви притеснява), твоя живот и твоето съществуване от мен и моята енергия.

Б. Със силата на Бога, който съм, аз освобождавам мен, моя живот, моето съществуване от теб (проблемът) и твоята енергия.

ДА БЪДЕ!

Формулата за освобождение може да се изписва след кръгчетата или да се казва на ум.
Многократно през деня спирайте вниманието си върху нещото, което искате да се промени.

Това е сериозен процес на съ-творяване на желана реалност. Това е сериозна работа и е нещо, с което всеки може да допринесе за промяна на сегашната действителност. Ако сме целеустремени, решителни и готови на ежедневно ниво да отдаваме своето внимание и време за промяна, ще можем да задвижим света към по-добро. Нека решително да кажем НЕ на агресията и деструкцията в нашия живот. Да използваме огромните сили, които имаме, насочвайки нашите умове съзидателно.

ДА БЪДЕ!

С обич,
Димитрина Спасова

P.S.Вдъхновението да включа кръгчетата към формулата за освобождение идва от Инелия Бенц. Високо оценявам и съм много признателна за огромния ѝ принос в процеса на повишаване нивото ни на осъзнаване.