Основни комбинации на Австралийските цветни есенции

Австралийските цветни есенции дават не само яснота за посоката на живота, но с тяхна помощ добиваме и куража, и силата, и ентусиазма да следваме и осъществяваме мечтите си, да израстваме, да се променяме, да се радваме повече на живота. Спомагат да се намали рязко нивото на стрес и да се разрешат личните “драми”, които са носители на голям дискомфорт за всеки от нас.

 

За проблеми на тийнейджърите
Комбинациите „Adol“, „Calm&Clear“, „Cognis“ са много подходящи – с тях се подобрява самоувереността, яснотата, паметта и концентрацията, помагат на децата да се освободят от мързела и отнесеността.

За стрес
„Calm&Clear“ – успокоява ума, дава яснота и спокойствие и увереност, че можеш да се справиш с предизвикателствата, спомага за забавяне на темпото, насърчава те да намериш време за себе си, да се отпуснеш и да се наслаждаваш на живота си, подобрява съня и концентрацията.

За справяне с радиацията
„Electro“ – за обезвреждане и намаляване вредното въздействие на радиацията, излъчвана от телефоните, телевизорите, компютрите, електропроводи и електрически уреди, слънчева радиация, както и при лъчетерапия при рак. Би помогнала и при ядрено облъчване. Комбинацията спира натрупването на радиация и спомага за изчистване на вече натрупаната. Запазва енергийната система на човека цялостна, спомага за нормалното функциониране на нервната система, намалява и изчиства негативните ефекти от стреса на големия град и електромагнитната радиация.

За вяра в себе си
„Confid“ – помага да увеличим вярата в собствените сили и способности, да бъдем верни на себе си, да изчистваме вината и нереалистичните очаквания от себе си, да се освобождаваме от негативното сравняване с другите.

За претопляне
„Solaris“ – комбинацията е полезна при продължително излагане на слънце, при големи горещини, при изгаряне. Подходяща е да се добави в слънце защитния крем.

При пътуване
„Travel“ – с нея всяко пътуване и с кола, и със самолет, кораб и с влак – ще бъде истинско удоволствие, тя подкрепя бързата адаптация към новото място и към новото часово време.

За жената
„Woman“ – хармонизира и балансира женската система – подходяща е при променливо настроение, физическо изтощение, неприязън към себе си, при менструални проблеми, бременност и менопауза.

За прошка
С тази комбинация човек се освобождава от обидата и огорчението към близките.

За жизненост
„Dynamis“ – подходяща е за хора, които са загубили ентусиазма, жизнеността и посоката в живота. С нея се хармонизират жизнените сили и се връща радостта от живота, дава енергия и стимул за нов живот.

За пречистване и лекота
„Purifying“ – почиства и освобождава от негативни емоционални натрупвания и травми и води към отпускане и лекота.

За взаимоотношенията
„Relationship“ подобрява комуникацията и себеизразяването, изчиства блокираните емоции, възмущението и болката в интимните връзки.

♦ Австралийските цветни есенции се приемат за 14 дни, два пъти дневно, по 7 капки.

Комбинации от Австралийски цветни есенции можете да поръчате тук.