Обща медитация на 22.09.2017

Здравейте приятели,

На 22 септември в 20.02ч. е Есенното равноденствие. Енергията на този ден ще бъде подходяща за равносметка на отминалите летни дни и определяне насоките за зимните месеци, които всеки може да използва за усилно и целенасочено обучение в по-осъзнат и щастлив живот.

Каня ви на обща медитация, която всеки ще направи в уютната и спокойна обстановка на своя дом или където се намира в момента.

Нека във времето от 19.30 до 20.30 на 22.09.2017 (петък) всеки да оцени пътя, който е изминал, да помисли за желанията и стремежите си и какви са стъпките, които е готов да направи, за да ги постигне. Запишете си ги в тетрадка – така ще можете да проследявате дали не се отклонявате от пътя, който сте избрали.
Практиката ще завърши с общите Утвърждения за Добруване, използвайки и символа Манифест (Проявявам) с всяко утвърждение.

С любов и грижа, Димитрина Спасова

 

 

Утвърждения

Със силата на Бога, който съм, Аз материализирам все по-чист, стабилен, мирен, съзидателен и хармоничен свят, в който аз и все повече хора поемаме отговорност за своя фокус, мисли, чувства, думи/действия, за себе си и за света си.
Да бъде! Все повече и повече!

Със силата на Бога, който съм, Аз материализирам все повече:

♦ стабилна, процъфтяваща, чиста, мирна земя;

♦ все по-голяма икономическа, социална, политическа стабилност за България, процъфтяване и благоденствие за целия народ;

♦ нов вид технологии, щадящи природата и нейните ресурси, безвредни и удобни за ползване, улесняващи живота ни, подобряващи нивото ни на съществуване;

♦ нов вид политици – мъдри, интелигентни, кадърни, грижещи се за общото благо;

♦ стабилен дом.

♦ Аз проявявам все повече освобождаване от всички страхове, притеснения и тревожност за оцеляването;

♦ все повече щастие, радост и мир, по-висока енергия и по-разширено осъзнаване.

Със силата на Бога, който съм, Аз обединявам всички тези желания, намерения, стремежи в единно преживяване, което е все по-стабилно, мирно, вдъхновяващо и извисяващо.
Да бъде! Все повече и повече!