Комплект за Първа помощ

15052019_10206912100875431_1521619944_oМного от нас имат аптечка някъде в къщи, но този комплект за Първа помощ е далеч  по-различен от стандартния, съдържащ антибиотични спрейове и мехлеми.
Предлагаме ви комплект от природни лекарствени средства, които ще бъдат ваша неоценима подкрепа в кризисни и спешни ситуации. Ще ви правят независими от кабинетите за спешна медицинска помощ и когато ги имате на разположение при вас, вие ще пестите време и пари, ще се чувствате спокойни и сигурни, че имате винаги нужните ви лекове при спешност.

Основни помощни средства в аптечката:
Спасителна смес RR капки – добре известна комбинация от австралийски цветни есенции, която е полезна при всякакви стресови ситуации за успокояване на нервите, за намаляване на стреса, независимо дали се дължи на физически шок, на лоши новини или друга неприятна ситуация.
Арника монтана 30 СН – за травми и физически шок от всякакъв характер.
Хиперикум перфоратум 30СН – за наранени нерви, при вадене на зъб, порезни рани, контузии.
Ледум палустре 30СН – за прободни рани, ужилвания от насекоми.
RR крем – при изгаряне, контузии, насинявания, обриви.
Инфлуцид, 60 табл.,DHU.

Както и всички необходими санитарни материали за почистване, дезинфекция и първоначална терапия на рани.

Тази аптечка ще ви помогне да реагирате ефективно при спешните случаи във вашето домакинство. Дръжте я лесно достъпно място, за бърза реакция при спешни случаи. Уверете се, че всички в семейството ви знаят къде се намира. Уверете се, че вие и хората от вашето домакинство знаете как и при какви състояния се използват средствата от комплекта, преди да имате нужда от тях. Проверявайте ги периодично и се уверявайте, че са годни и използваеми и при нужда заменяйте тези с изтекла годност.

ВНИМАНИЕ
ПРОДУКТИТЕ В КОМПЛЕКТА СА ЗА ЛЕКИ НАРАНЯВАНИЯ И НЕРАЗПОЛОЖЕНИЯ ОТ ОБЩ ХАРАКТЕР. ПРИ СЕРИОЗНИ ТРАВМИ И ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПОТЪРСЕТЕ СПЕЦИАЛИЗИРАНА ПОМОЩ!

Искрено ви пожелаваме да имате минимална нужда от лекарствените средства в комплекта.

Специализирана консултация и холистичен преглед можете да направите при Димитрина Спасова – 0885 219 325

Повече информация и поръчка можете да направите на:
www.srebarnozvanche.bg
www.iskrata.com