Клас „Йога за радост и лекота“

Преподавател – Димитрина Спасова (Свами Акашпурна)

Живеем във време на Велика промяна. Променя се света и живота ни. Все повече хора излизат от задушаващата нашия ум и възприятия рамка на матричната ни реалност, навлизат в правата си на съзнателни творци на живота си и поемат ангажимента и отговорността да творят по-добър живот за себе си и за света си.

Променените условия на живот поставят нови изисквания от нас. Налага се да взимаме по-адекватни, по-пълноценни избори, базирани на основата на любовта, а не на страха, ако искаме да бъдем стабилни, балансирани и здрави и ако искаме да процъфтяваме в живота си.

Изградила съм практиките в часовете по „Йога за радост и лекота“, така че да отговарят на новите условия на живот, пред който сме поставени. Избирам практики, които да ни подкрепят в нашето ежедневие, давайки теоретична подготовка за това: Кои сме?, Какво правим тук?, Кои са природните закони, които управляват нашия свят? и Как да ги прилагаме в живота си и да се чувстваме добре?

Чрез тези практики ще добиете нови познания и умения, които ще ви подкрепят в справянето със стреса и големите отговорности, които всеки има в живота си.

Ако вие сте от хората, които искат да излязат от задушаващата ума и възприятията рамка на матричната ни реалност и искат да навлязат в правата си на съзнателни творци на живота си и да поемат ангажимента и отговорността да творят по-добър живот за себе си и за света си, то тогава класовете „Йога за радост и лекота“ са за вас.

Водещ:


[tt_timetable event=’йога-за-радост-и-лекота’ event_category=’йога,медитация,събития,терапия’ measure=’0.25′ filter_style=’tabs’ filter_label=’Часове’ filter_label_2=’Часове’ booking_label=’Резервирай’ booked_label=’Няма места’ unavailable_label=’Предстои’ booking_popup_label=’Резервирай’ login_popup_label=’Влез’ cancel_popup_label=’Отмени’ continue_popup_label=’Продължи’ time_format=’H:i’ hide_hours_column=’1′ hide_all_events_view=’1′ generate_pdf_bg_color=’FFFFFF’ generate_pdf_hover_bg_color=’FFFFFF’ booking_text_color=’3a7800′ booking_bg_color=’ecffc7′ booking_hover_text_color=’ecffc7′ booking_hover_bg_color=’7dba3f’ box_bg_color=’FFFFFF’ box_hover_bg_color=’FFFFFF’ box_txt_color=’212121′ box_hover_txt_color=’000000′ box_hours_txt_color=’424242′ box_hours_hover_txt_color=’3b3b3b’ filter_color=’fcd6fc’ hide_empty=’1′ desktop_list_view=’1′ event_description_responsive=’description-1-and-description-2′ colors_responsive_mode=’1′ show_booking_button=’always’ booking_popup_message=’

На път сте да резервирате място

{event_title}

{column_title}

{event_start} – {event_end}

{booking_form}

Ще Ви бъде изпратено потвърждение, освен ако не изберете да отмените от бутона по-долу.

{tt_btn_book}{tt_btn_cancel}

‘ booking_popup_thank_you_message=’

Благодаря Ви, че избрахте нашите услуги!

{event_title}

{column_title}

{event_start} – {event_end}

Това е потвърждение за резервацията Ви. Запазено Ви е място и Ви е изпратено електронно писмо с потвърждение.

{tt_btn_continue}

‘ custom_css=’.tt_tabs, .ui-tabs, .tt_tabs, .ui-tabs, .ui-tabs-panel { overflow: visible;}’]