Класическа Йога

В забързаното ни ежедневие всеки има нужда да се поспре за малко и да си обърне внимание, да се вслуша в личните си нужди.

Практиките по йога са отличен начин да се погрижим за себе си и да повишим качеството си на живот. Йога ни помага да хармонизираме тялото си, да засилим имунната си система, да подобрим функцията на вътрешните органи, да балансираме нервната и хормонална системи, да подобрим самочувствието си, да се поддържамe здрави–както физически, така и умствено и духовно.

По време на практиките ще комбинираме дихателни практики, основни асани за добро здраве, баланс и концентрация, сила и гъвкавост. Ще разнообразяваме практиките с различни комплекси от упражнения фокусирани върху определена зона или проблем, например комплекс за проблеми с гърба, за хормонален баланс, за стимулиране и подобряване работата на храносмилателната система, за хармонизиране на нервната система, при проблеми със стави, високо кръвно налягане, стрес и системна умора и т.н. Личното внимание от страна на преподавателя и доброто настроение са гарантирани.

Добре дошли са както начинаещи, така и вече практикуващи йога.

Водещ:


No events hours available!
No events available!