Катерина

Аз вярвам, че всеки от нас е частица от Бог и сам е творец на собствената си реалност. Вярвам, че природата ни е дарила с всичко необходимо, за да бъдем здрави, радостни, в баланс и в хармония, което е естественото ни състояние.

Осъзнах, че традиционната медицина и старите методи вече не са ни достатъчни и трябва да потърсим това, от което имаме нужда вътре в себе си… и започнах да търся…

Започнах да прекарвам повече време сред природата, едно след друго ме намираха подходящите за мен хора, книги, учители, семинари за личностно самоусъвършенстване, учения и курсове…

Така намерих себе си и започнах да изучавам техники, които по естествен начин ни връщат към “първоначалните настройки”.

Дълбоко в мен резонира холистичната терапия БОУЕН , в която се набляга на потенциалната способност на тялото само да се привежда в равновесие и постепенно да възстанови собствените си защитни механизми като избира оптималния баланс на всички нива. Всъщност Боуен просто активира Вътрешния лекар. Активно практикувам от 2012 година и в тази техника намерих доказателство, че няма “нелечими” заболявания.

Вдъхновена от резултатите и убедена, че всички ние сме енергийни същества и ключът за нас е в опознаване и овладяване на различните видове енергии, продължавам да изучавам лечението на енергийно ниво. Разширявам познанията и опита си с Прана енергията, Древните тибетски жречески практики, Кранио-сакралния ритъм и други, като се доверявам безрезервно на моя Вътрешен водач.

Аз вярвам в чудеса и именно заради това влагам цялата си енергия и любов да разгръщам себе си и да споделям и практикувам наученото.

Вяравам, че светът, в който живеем е свят на здраве, красота, радост и благоденствие, а ключът към тях се крие в безграничната Божествена любов, която е в сърцата ни!

Катерина Петрова – тел: 0887121842