Йога от Хималаите

“Йога от Хималаите” е холистична, интегрирана и  дълбоко трансформираща за всички аспекти на човешкото съществуване практика. Кореняща се в богатите Веданта и Тантра йога традиции, тя е органична смесица от дълбока, приложима във всяка сфера на живота мъдрост, работа с дъха и техники от Кундалини и Крия йога, задълбочаващи връзката със сърцето Бхакти и Суфи практики, медитация, лечебната сила на мантра, свободно екстатично движение и Хатха йога асани.

“Крия” (от санскрит) означава “действие, което води към еволюция, разрастване, освобождаване”. Крия техниките са динамични медитативни практики, които комбинират повтарящи се движения с дишане и мантра, генерирайки мощен електричен поток, който пробужда и трансформира енергията и създава превключване на физическо, психично и духовно ниво,  давайки ни достъп до по-дълбоки състояния на покой и единство. Те активизират Теджас (вътрешния огън), с което предизвикват дълбоко лечение на клетъчно ниво. 

В продължение на хилядолетия тези практики са били предавани само от учител на ученик, но поради засиления интерес към духовно пробуждане в съвременния свят вече се предлагат и в групови класове от специално инициирани учители. 

Практика за отваряне на ума и сърцето за красотата и магията на живота, за култивиране на дълбоко доверие и безусловна любов, за еволюция на съзнанието и свобода на всички нива на съществуване! 🙏🏻💓🧘🏻‍♂️🕉😇✨

Водещ: