Здравни консултации

akashpoorna

 

Здравето е динамично състояние на баланс на физическо, психо-емоционално и духовно ниво; състояние на физическо, психо-емоционално и социално благополучие. За да се постигне, трябва да погледнем на личността си в нейната цялостност и във взаимодействието й с външната среда. Всичко, както от вътрешната, така и от външната среда, се отразява и определя нивото на здраве.
Всеки елемент от вътрешната и външната среда въздейства – мислите и чувствата, дишането и съня, храненето и движението, работата и почивката.

 

Човекът, който иска да бъде здрав, трябва да познава добре елементите, от които зависи здравето му и да осъзнае личната си водеща роля в постигане и поддържане на добро здравословно състояние.
В забързаното ежедневие, в хаоса на съвременния свят, е лесно да се загуби посоката за поддържане състоянието на оптимално здраве.
Ето защо нашите срещи, разговори и насоките, които ще получите, ще ви помогнат да се върнете на пътя към доброто здраве и цялостното ви добруване.

За записване на час:
Димитрина Спасова 0885 219 325
Цена за първоначален прием:  45 лв.

Препоръчително е преди да се обърнете за консултация, внимателно да се запознаете с информацията за комбинациите от Австралийски цветни есенции, които въздействат за освобождаване на различни психо-емоционални негативни блокажи. Ако някоя от тях отговаря на настоящето ви състояние, може да я поръчате и да я приемате за период от 14 дни, два пъти дневно, по 7 капки.

За проблеми на тийнейджърите
Комбинациите “Adol”, “Calm&Clear”, “Cognis” са много подходящи – с тях се подобрява самоувереността, яснотата, паметта и концентрацията, помагат на децата да се освободят от мързела и отнесеността.

За стрес
“Calm&Clear” – успокоява ума, дава яснота и спокойствие и увереност, че можеш да се справиш с предизвикателствата, спомага за забавяне на темпото, насърчава те да намериш време за себе си, да се отпуснеш и да се наслаждаваш на живота си, подобрява съня и концентрацията.

За справяне с радиацията
“Electro” – за обезвреждане и намаляване вредното въздействие на радиацията, излъчвана от телефоните, телевизорите, компютрите, електропроводи и електрически уреди, слънчева радиация, както и при лъчетерапия при рак. Би помогнала и при ядрено облъчване. Комбинацията спира натрупването на радиация и спомага за изчистване на вече натрупаната. Запазва енергийната система на човека цялостна, спомага за нормалното функциониране на нервната система, намалява и изчиства негативните ефекти от стреса на големия град и електромагнитната радиация.

За вяра в себе си
“Confid” – помага да увеличим вярата в собствените сили и способности, да бъдем верни на себе си, да изчистваме вината и нереалистичните очаквания от себе си, да се освобождаваме от негативното сравняване с другите.

За претопляне
“Solaris” – комбинацията е полезна при продължително излагане на слънце, при големи горещини, при изгаряне. Подходяща е да се добави в слънце защитния крем.

При пътуване
“Travel” – с нея всяко пътуване и с кола, и със самолет, кораб и с влак – ще бъде истинско удоволствие, тя подкрепя бързата адаптация към новото място и към новото часово време.

За жената
“Woman” – хармонизира и балансира женската система – подходяща е при променливо настроение, физическо изтощение, неприязън към себе си, при менструални проблеми, бременност и менопауза.

За прошка
С тази комбинация човек се освобождава от обидата и огорчението към близките.

За жизненост
“Dynamis” – подходяща е за хора, които са загубили ентусиазма, жизнеността и посоката в живота. С нея се хармонизират жизнените сили и се връща радостта от живота, дава енергия и стимул за нов живот.

За пречистване и лекота
“Purifying” – почиства и освобождава от негативни емоционални натрупвания и травми и води към отпускане и лекота.

За взаимоотношенията
“Relationship” подобрява комуникацията и себеизразяването, изчиства блокираните емоции, възмущението и болката в интимните връзки.