Етосът и не-дуалните нива на съзнанието

Prosvetlenie-i-Aktivirane-na-svetlinnoto-tqlo

Планетарно послание на Хаторите чрез Том Кениън
(съкратена версия)

Много хора мислят, че пътят на духовното израстване и на духовните методи е много труден. Затова ние предлагаме звуково съкровище, което да ви помогне. Тази звукова медитация е аналог на Светлинните реалности, където пребивава Етосът – състояние на Не-дуално съществуване (състояние на свързване с Първоизточника), в което пребивават хатори от най-издигнатите нива на съществуването.
Това, което ще чуете, слушайки звуковата медитация Етосът, е превод на светлина от най-висшите нива на съществуването в звук, която ние предлагаме за вашето собствено извисяване.

Слушайте медитацията с внимание върху чакрите, като експериментирате с различните чакри. Почувствайте и усетете разликите, които възникват, когато слушате звуковата медитация Етосът в различните чакри. Установете фокуса си в чакрата, в която се чувствате най-комфортно.
От наша гледна точка един от признаците за еволюирало съзнание е разпознаването на взаимосвързаността на всичко. Човечеството не може да продължи да живее колективно, както е живяло до сега – в заблудата, че хората могат да ограбват Земята без последствие за Земята, за безбройните й форми на живот и за човечеството.
Целта на Световната Медитация е да прибави вибрационно качество към емоционалната атмосфера на вашата планета.

Вие имате наследствено право да съхраните живота на Земята, защото сте въплътени във време и пространство и живеете временно на тази Земя. Като жител на тази планета, вие имате право на по-добър колективен живот на Земята. И затова можете да се включите в Световната Медитация на 4 ноември.

Специфичната цел на тази Световна Медитация е да ускори колективното човешко разпознаване на взаимосвързаността и прехода от миазмите (кармични замърсявания) и заблудите на колективната история на човечеството към ново съзвездие от културни вярвания, които ще служат за разгръщането на по-високата съдба на човечеството. Това ще бъде направено чрез помощта на въображението ви – силата на вашата воля и намерение – обединени с творческите потенциали, които живеят в не-дуалните състояния на съзнанието.
Датата и часа на тази Световна Медитация ще е 4 ноември между 15:00 и 16:00 стандартно тихоокеанско време (от 1:00 до 2:00 часа през нощта на 5 ноември българско време). Доколкото медитацията ще е глобална, свързващата енергийна точка ще е в Сиатъл, Вашингтон през последния час на Хаторско Усилване, което ние наричаме Изкуството на засяване на нови реалности. The Art of Seeding New Realities

По време на тази медитация Хаторите ще навлязат в пространството, за да създадат специално поле за разширяване на съзнанието.
Няма значение къде се намирате физически на Земята. Освен това, докато официалната медитация в Сиатъл ще започне в 15:00 и ще приключи в 16:00 (от 1:00 до 2:00 часа през нощта на 5 ноември българско време), енергията, генерирана от Етоса, ще продължи 25 часа. С други думи, Етосът ще продължи да излъчва своята енергия от по-високите нива на съществуването към онези личности, които избират да участват в Световната Медитация от 5 ноември 2012 в 1:00 през нощта до 2:00 часа през нощта на 6 ноември българско време.
Вие може да се присъедините към Световната Медитация по всяко време през този двадесет и пет часов период.

В интерес на истината, вие можете също да навлезете в тази специфична медитация, когато искате да „излъчите” мисъл-формата за взаимосвързаността на човечеството. Когато навлезете колективно в по-интензивните фази на планетарна трансформация, онези от вас, приспособени към реалността на взаимосвързаността ще „знаят” кога е благоприятно да изпратят тази мисъл-форма към ближните си с помощта специално на тази медитация.
Когато поемате тази медитация, важно е да разберете, че вие не влияете пряко на изхода от събитията, а по-скоро „излъчвате” доброжелателна мисъл-форма към човешкия колектив. Това, което отделните хора избират да правят или да не правят по отношение на осъзнаването на взаимосвързността, обаче, е в суверенното право на всеки индивид.

Подготовка за Световната Медитация
Ако изберете да се присъедините към нас в Световната Медитация, ние ви молим да започнете да работите със Звукова Медитация Етосът редовно. Целта на тази подготвителна работа е вие да свикнете със състоянията на съзнанието, породени във вас от Етоса.
Ако се справяте с трудни проблеми в живота си, ние ви предлагаме да слушате Звукова Медитация Етосът поне веднъж дневно. Това е, за да ви помогне да се преместите в различно състояние на съзнанието и от тази гледна точка проблемите ви ще намалеят и/или вашата способност да се справите с тях ще се увеличи.

Последствието от това е, че ще бъдете извисени, а ние се нуждаем от колкото може повече извисени личности да се присъединят в Световната Медитация за добруването на всички ви. Да го кажем по друг начин…, ако сте осеяни с лична токсичност, работете със Звукова Медитация Етосът всеки ден, първо за ваша собствена полза и второ, за световната сангха (общност).
Между другото вие сте добре дошли да слушате Звукова Медитация Етосът и да я използвате като личен трансформиращ инструмент дори и ако не планирате да се присъедините към Световната Медитация.
Също така очакваме, че Етосът ще отвори път към вашата собствена не-дуалност (Висшата ви същност) и че като проявено същество-създател, вие ще обедините двете заедно – уникалността на вашия живот и силата на не-дуалността.
Нека този съюз да е от голяма полза за вас и всички ваши отношения.

Хаторите
20 септември 2012г.

Пълния текст на това послание на хаторите на български можете да видите на линк: http://elvenjewels.blogspot.com/2012/10/blog-post_4458.html