Една година по-късно

love_heart_tree_fields-wideВяра Николчева

И ето ни тук, в студиото – една година по-късно. За мен, а и за всички, които идваме в Гаятри, това бе една прекрасна година. Година, в която пораснахме, в която научихме много нови неща за себе си, изчистихме желанията си и се огледахме в светлините на чакрите, за да продължим по пътя, който е безкраен…

 

Но ние знаем, че сме на пътя. Нашият път. Знаем какво искаме, знаем към какво се стремим, а с всеки изминал час научаваме все повече неща и за това как да го постигнем.
Благодарим ти, Акаша – или Дими. За някои от нас си Акаша, за други си Дими. Но това няма никакво значение. Важното е, че ти си с нас и ние сме с теб. Благодаря ти, че те има, благодаря ти, че си част от живота ми. Благодаря и на Мария, която създаде това прекрасно студио. Благодаря й за това, че винаги е с мен и с нас, че ни помага и подкрепя. Нейното присъствие е толкова силно осезаемо в живота ни.
Обръщам поглед назад към изминалата година. И цялото ми същество се залива с благодарност и признателност към теб за това, което ми даде през тази година. Виждам колко се е променил животът ми, виждам колко съм се променила и аз. И не става въпрос само за материалните измерения на промяната. Много по-важни и по-ценни са онези фини, невидими промени, които се случиха на енергийно и духовно ниво. За мен това бе една вълшебна година, в която усетих силата си, в която се докоснах до своята истинска същност, в която си позволих да мечтая за неща, които до скоро бяха немислими за мен.
Говоря за последната година във връзка с програмата, която имахме за чакрите. Мисля, че тя бе изключително полезна за всички, които посещаваха часовете редовно. Но съм наясно, че промяната е резултат не само от работата ни в клас през изминалата година. Промяната е резултат от всичко, което правим и на което ни учиш през годините откакто си с нас. Вярно е това, което казват – количественото натрупване води до качествено изменение.

Благодаря ти! Благодаря ти! Благодаря ти!

Благодаря ти за светлината, с която озари живота ми! Благодаря ти за вдъхновението, за търпението, за вниманието и нежната грижа! Благодаря ти за мекото и топло присъствие в живота ми. Благодаря ти за обичта, за приемането и разбирането! Благодаря ти за подкрепата в трудни моменти!
Думите не могат да изразят това, което е в сърцето ми. Но знам, че истинското общуване се осъществява далеч отвъд думите. Затова вярвам, че можеш да усетиш дълбоката благодарност и признателност, която изпитвам към теб.
Пожелавам ти още дълго да разнасяш светлина и радост в своя собствен живот и в живота на хората, да им помагаш да се променят и да вървят напред. За мен ти си духовен учител, който е тук със специална мисия – да променя, да движи света напред, да прокарва пътя на новото съзнание, което идва на земята. Това, което правиш, е уникално. И всички ние, които сме част от живота ти, сме благословени с твоето присъствие.

С обич и топла прегръдка,

Хридая