„Добруване“ Бюлетин 3

Димитрина СпасоваМили приятели,

Ето ни в 2012 г. – година на Дракона, година на осъзнаване на своята собствена сила и на силите, които стоят със и зад нас. Година, която се случва веднъж на 26 хиляди години. Годината, в която Земята ще се изравни с галактическата ос, ще бъде залята с мощни космически енергии, които ще я издигнат на ново ниво на съществуването, т. нар. “Пето измерение”, в което енергията трепти с много по-висока честота. Този процес на трансформация, разбира се, не се извършва за една година, но през тази година той ще бъде най-засилен, като се очаква кулминацията да настъпи през декември 2012 г.

За да можем да бъдем със Земята си и да вървим в синхрон с нейната променяща се енергия, е добре да направим крачките, които биха ни приближили и изравнили с повишаващата се вибрация на Земята, ако искаме да се чувстваме добре, ако искаме да се разположим по-комфортно в новата енергийна система на Земята.

Имам специално послание от групата високо издигнати Учители, които работят с нас:

HOLD THE LIGHT – дръж здраво, привличай, задържай, поддържай, владей, имай, провеждай, води СВЕТЛИНАТА

1. Повишавай собствената си вибрация и тази на другите.
2. Фокусирай се върху положителното.
3. Очаквай положителното.
4. Прави зареждането на батериите и балансиране на Ин-Ян.
5. Медитирай.
6. Изчиствай физическото тяло, храни се леко.
7. Започни да изчистваш стресорите от живота си.
8. Почивай пълноценно.

Тези стъпки ще подкрепят всеки от нас в процеса на възвисяване и възнасяне към новите нива на съществуването. Искрено се надявам, че всеки от вас ще намери достатъчно любов и мъдрост в сърцето и в ума си, за да правите стъпките, които зависят от вас, към Възвисяването – заради своето собствено Добруване, за доброто на обичните ви хора, за доброто на целия социум и на цялата ни планета.

Ако някой от вас се почувства вдъхновен да направи нещо повече и по-сериозно за себе си, може да се включи в Програмата за повишаване на вибрацията, като се запише на имейл akashpoorna@gmail.com.

Свами Акашпурна
(Димитрина Спасова)

Ангелско послание

Акаша

Ти си духовен учител.Ти си духовен учител. Ти имаш способността да съветваш другите и да им помагаш да събуждат техните духовни дарове и осъзнаването за Божествената им мисия.

Ти вече си помогнал на много хора, като си им предложил ръководство, съвет, послание. Имаш естествения дар да предлагаш точните думи заедно със здравословната доза комфорт и вдъхновение. Сега ние те подтикваме да бъдеш по-достъпен дори и за повече хора. Твоето сърце ще ти каже дали учителската ти дейност ще е свързана с писане, говорене, обучение или съветване. Или може би ти ще бъдеш ръководен спонтанно да помагаш на хората, които срещаш в магазина, в училище, на работа. Молим те да не забравяш, че ти си напълно квалифициран за това и че ние, ангелите, сме зад теб с нашата подкрепяща енергия и любящи думи. Това е твоята божествена жизнена мисия. Поискай да ти помагаме в менторската дейност и ние ще направим всичко, което можем.

Как да повишите вибрацията си

Джуди Сатори
Превод Петя Надова

Как да повишите вибрацията сиВсички, които изберат да повишат вибрацията си, ще бъдат активирани! След като веднъж вземете решение да се възвисите (да повишите своята честота), вашите висши водачи, ангелите, вашата Духовна Същност и Бог ще започнат да работят с вас, за да ви помогнат да подготвите системата си за най-високия потенциал на душата. След като системата ви бъде правилно подготвена, ще бъде активирана Божествената Частица във вас! Вашето ВЪЗНАМЕРЯВАНЕ, активното ви участие в изчистването на чакрите ви/енергийните ви центрове, разширяването на вашето съзнание и повишаването на вибрацията на физическото ви тяло е всичко, което се иска от вас. Вярвайте в себе си и във Вселената с увереността, че всичко, което имате нужда да знаете, ще ви се разкрие, всичко, което има нужда да се изчисти и освободи, ще се осъществи и всичко, от което имате нужда, ще ви бъде осигурено. Божественият ред е навсякъде и всеки един от нас е напътстван и обгрижен с любов!

Ето ви някои допълнителни предложения, които ще ви помогнат да преминете през тези процеси с лекота и грациозност. Разгледайте ги и изберете подходящите за вас неща. Това са просто предложения:

Празнувайте своя преход!1. Празнувайте своя преход! Всеки от нас навлиза в своето божествено право и се превръща в Христовата си Същност! Отдайте се на този процес и позволете на истината за вас да се роди.

2. Медитирайте, медитирайте, медитирайте! Медитацията е ключът към духовното израстване, тя довежда Духа във физическото ви тяло. Молитвата е разговор с Бог, медитацията е получаване на отговор от Бог! Медитацията повишава вибрацията ви, отваря и балансира чакрите ви, изчиства нехармоничната енергия от енергийните ви центрове, намалява стреса, подобрява цялостния баланс, лекува ви емоционално, ментално, физически и духовно. За вас това е единственият начин да влезете в свещеното място на Духовната си Същност. 10 до 15 минути на ден е напълно достатъчно.

3. Позволявайте си достатъчно почивка. По време на сън всеки от нас има нужда да постигне състояние на дълбока релаксация, след което да постигне състояние на дълбок сън, при което астралното ни тяло може да се издигне над физическото и да ни зареди с чиста жизнена енергия. Това е причината да спим, за да обновим цялата си система – енергийна и физическа.

Енергийна работа4. Енергийна работа: Енергийните лечители започват да се пробуждат и това осъзнаване продължава да ги води към божествената им мисия. Открийте такъв във вашия район! Те целенасочено са разпространени навсякъде по Земята, за да подпомагат човечеството в процеса на изчистване на енергийните им полета. Те са безценни! Могат да изчистят травмите и кармата от много предишни прераждания, които създават страдания, болки и липса на баланс в човешкото тяло. Използвайте своята проницателност, за да откриете лечител, който отговаря на вашата вибрация. Самите лечители са преминали през дълбоки оздравителни процеси, в резултат на което тяхната система е достатъчно изчистена, за да могат те да издържат високо вибрационните божествени енергии да преминават през тях. С Божията помощ, те могат да изчистват огромни обеми нехармонична енергия от енергийното ви поле, много по-бързо, отколкото вие бихте могли да го направите, като така ви помагат да повишите вибрацията си и да разширите съзнанието си.

5. Помолете енергиен лечител да ви направи енергийни настройки. Настройките са много по-мощни от лечебен сеанс. Настройката е вид свещено посвещение, което активира вас самите да станете канал за увеличено количество вселенска жизнена енергия. Когато получите настройка, вибрацията ви се повишава и енергийната ви система е изчистена, така че през вас да преминава оздравителна енергия от по-високите нива. Настройката е лечение на много дълбоко ниво, което ви свързва по-силно с вашата Духовна Същност и изчиства кармични натрупвания, които са готови да бъдат освободени. Настройката изключително подпомага процеса на изчистване на системата ви, в следствие на което вие можете да бъдете силен проводник на божествената лечебна енергия, която ви помага да лекувате себе си, семейството си, приятели, домашни любимци и Земята.

Печете се на слънце!6. Печете се на слънце! Слънцето изчиства енергийните затлачвания и блокажи от енергийното ни поле. Много от нас са депресивни през зимата, тъй като сме изложени на по-малко слънчева светлина и в нас се натрупват токсични затлачвания. Слънцето също така е носител на енергиите на 5-то измерение, от които се нуждаем за своята трансформация, активирането на нашето ДНК и разширяването на съзнанието ни.

7. Ходете редовно на масаж.7. Ходете редовно на масаж. Мускулите ни съдържат травматична клетъчна памет от нашето минало. Масажът помага тази памет да бъде освободена и тялото ни да се изчисти от токсините, които пречат достигането на по-високи вибрации. Потърсете масажист, който е иницииран в лечебната енергия на Рейки.

8. Спортувайте редовно!8. Спортувайте редовно! Движението стимулира изчистването на задръстванията в енергийното поле и помага на тялото и органите да функционират добре. Нашите органи са допълнително натоварени в това време, в което се свързваме с по-високите енергии и затова е важно да ги поддържаме в добро състояние. Ходенето, йога, пилатес, чигонг, тай чи, танците… всяко занимание, свързано с движение, подпомага освобождаването от енергийните блокажи.

9. Изчистете тялото си от токсини:9. Изчистете тялото си от токсини: билково изчистване на бъбреците, черния дроб и цялото тяло. Изчистване от тежки метали, от паразити, парни бани, сауни, бани с английска сол, детоксикация на стъпалата, енергийна работа, масаж, йога, изчистване със сокове, пости, пиене на големи количества чиста вода и т.н. Вибрацията на физическия носител трябва да бъде повишена, за да се подготви за спускането на Духа. Посетете близкия магазин за здравословна храна.

 Станете осъзнати за храната, която консумирате.10. Станете осъзнати за храната, която консумирате. Елиминирайте колкото е възможно повече химикали и преработени храни. Това са мъртви храни, пълни с токсини. Яжте колкото може повече храни, богати на вода и жива„жизнена сила. Органични плодове, зеленчуци, семена, ядки, зърнени храни, риба и птиче месо. Стремете се към киселинно балансирана диета. Избягвайте микровълновата фурна. Тя облъчва (променя химично) вашата храна и убива цялата жизнена сила, а в същото време изпълва дома ви с опасно електромагнитно лъчение. Акцентирайте върху домашно приготвена, истинска храна. Посетете близкия магазин за здравословна храна.

11. Обърнете внимание на всичко, с което третирате тялото си. Сапуни, лосиони, пяна за вана, парфюми, грим, паста за зъби, дезодоранти, прах за пране, препарати за миене на съдове и други… всички те оставят токсини върху кожата, които проникват в кръвообръщението ви. Ползвайте колкото е възможно повече естествени продукти. Посетете близкия магазин за здравословни продукти.

12. Пийте колкото можете повече филтрирана, нехлорирана вода. 12. Пийте колкото можете повече филтрирана, нехлорирана вода. Хлорът може да възпрепятства духовното израстване. Когато тялото ни получава твърде много хлор, това води до създаването на калцирано покритие на хипофизата и епифизата. Това са много важни жлези, които се нуждаят от активиране, за да можем да се слеем с Духовната си Същност. Ограничете кофеина, алкохола и всички видове газирани напитки и енергийни напитки в менюто си. Тялото се нуждае от духовно благословена, чиста вода, за да се трансформират нашите плътни въглеродни клетки с ниска вибрация в кристални „изпълнени със светлина” клетки с висока вибрация. Благословете водата си като сложите ръцете си върху нея, визуализирате, че тя се изпълва със светлина и кажете кратка молитва. Помолете вибрцията на водата да бъде повишена и да бъде изпълнена с божествената лековита енергия, която да помогне на тялото ви да се освободи от всички токсини, които са готови да бъдат изчистени.

Осъзнато избирайте през цялото време 13. Осъзнато избирайте през цялото време да се поддържате в чисто емоционално и ментално състояние. Ние трябва да управляваме своите емоции и чувства. Емоционалното и менталното/интелектуалното ни тяло ще се опитват да ни подвеждат. Интуицията на душата се изразява чрез чувствата на сърцата ни, а не чрез нашия интелект или чрез реактивните ни емоции. Истинското вътрешно разбиране и познание е над интелекта. То идва от по-висша част на нашето същество.

14. Всяка секунда през деня ние получаваме възможност да понижим или повишим вибрацията си. Всичко се базира на изборите, които решаваме да направим, а изборите ни отразяват текущото състояние на вибрацията ни.

Бъдете готови да се освободите 15. Бъдете готови да се освободите от всички онези неща, които вече не ви служат добре. Благословете ги и се освободете от тях с любов и със знанието, че те вече са изпълнили целта си. Такива неща могат да бъдат: остарели изкривени вярвания, ниско вибрационни навици, пристрастености и дейности, високо стресов начин на живот с високо темпо, взаимозависими вредни връзки, които вече са се изчерпили, професии, които вече не задоволяват душата ви.

16. Направете избора да се фокусирате повече върху духовното си богатство, отколкото върху материалното. „Нещата” ни не са вечни, но Духът е. Истинската власт, сигурност и изобилие идват от духовната ни връзка, а не посредством парите, материалните блага, престижа, титлите в работата или интелекта. Всички се нуждаем от това да изкарваме пари, за да оцеляваме в този свят, но не за сметка на нашата Душа и Дух!

17. Влезте в състояние на “отстъпване” и “приемане”. Трябва да се освободим от онези наши убеждения и постъпки, които вече не служат в най-добър интерес на душата. Най-дълбоките ни страхове, вярата в ограниченията и старите болезнени пътеки ще бъдат изведени на повърхността посредством събития, случки или ситуации, които ще предизвикат нашата осъзнатост, така че съзнателно да ги разпознаем, решим и излекуваме.

18. Изберете да се освободите от страховете си! По време на тези ускорени времена, всеки от нас отново преживява дълбоко вкоренените си страхове от множество минали прераждания. Бъдете нежни към себе си, тъй като това може да бъде много напрегнат процес. Просто помнете кои сте, божествено продължение на Бог, винаги свързани и винаги напътствани. Признайте страховете си; уведомете ги, че се базират на илюзия и ги освободете към светлината.

19. Позволете си да се освободите от всички остарели вярвания, които вече не ви служат по най-добрия начин. Болшинството от негативните ни убеждения са създадени от човешкото ни его и са източник на всички наши проблеми. Отворете се към “познанието” като отделите време да се свържете с вашата Божествена същност на вашето свещено място по време на медитация. Ако не отделите време да се свържете с Божествената си същност, винаги ще бъдете водени от системите от убеждения на други хора. Медитирайте, свържете се, изпитайте мира от “познанието”. Истината може да бъде намерена само вътре във вас, позволете й да ви освободи!

20. Ние се нуждаем да бъдем фокусирани в обръщането навътре. Егото много обича да ни разсейва, като ни насочва да се фокусираме върху “нещата”, които вълнуват другите. Това е сигурен знак, че сме излезли от вътрешната пътека и сме стъпили върху външната пътека. Егото ни заслепява и така не можем да видим нещата, които се нуждаят от излекуване вътре в нас самите. Вътрешната пътека е единствената пътека към спасението.

21. Бъдете заземени и центрирани! В процеса на интегриране на по-високите честоти е нужно да проявим активност в това да се поддържаме заземени в тялото си и напълно да присъстваме ТУК и СЕГА. Визуализирайте как пускате енергийни корени дълбоко към Земята всяка сутрин, преди да станете от леглото. Играйте упражнения, насочвайте вниманието си към долната част на тялото, яжте заземяващи храни и се свързвайте с природата и Земята редовно.

22. За да се възнесем, ние трябва първо да се спуснем. Повишаването на вибрацията изисква от нас да довършим незавършените си дела, да се справим с натрупаните емоции, изкривените разбирания, ограниченията и травмите, които отнемат от силата ни. Ние трябва да освободим потиснатата енергия и да довършим незавършените дела, за да можем да се изправим (възнесем) в царството на Духа, като доведем своята Божествена същност (спускането) в нашето същество. Пътят към възнесението не е прав и бърз, по-скоро прилича на влакче в увеселителен парк, което се издига и спуска, докато достигнем най-високия потенциал на душата си.

23. Позволете си да се изчистите духовно. Позволете на цялата си негативност, страх, тъмнина, его, сенчесто съзнание, съпротива, вина, съзнание на жертва и т.н. да излязат на повърхността. Признайте ги, поемете отговорност за тях, освободете се от болката, с която са свързани, но запазете мъдростта! Това е алхимия… така превръщаме тъмните си страни в злато.

24. Обградете се с хора, които са отворили и активирали седемте печата, които са довели тяхната Божествена същност в телата им. Ние всички сме едно, свързани сме енергийно, така че онези, които вече са активирани, ще подпомогнат останалите, на принципа на резонанса, да развият вътрешния си потенциал и Божествената частица в процеса на Възнесение.

dobruvane_3_9525. Изчистете дома и офиса си! В процеса на прехода, през който преминава човечеството, ние изхвърляме големи обеми натрупана психична и емоционална енергия от изминалите прераждания. За нас е много важно да поддържаме свято място в домовете си като ги пазим енергийно чисти. Ето някои предложения:
– Вдигнете щорите и отворете прозорците, за да може повече слънце и свеж въздух да изчистват вашата среда. Слънцето (светлината) преобразува всичко.
– Подредете дома си! Ниско вибрационните енергии се събират около натрупаните вещи!
– По време на сън ние преработваме голяма част от кармата и енергийните си блокажи, които трябва да бъдат освободени. Понякога това оставя енергийни следи върху чаршафите ни. Солта по естествен начин абсорбира отрицателната енергия. Перете чаршафите си с таблетка английска сол, чаша сода за хляб и естествен препарат за пране. Ще спите по-добре!
– Запалете градински чай, инсенс или етерично масло, за да изчистите средата си.
– Пускайте си високо вибрационна музика, камбанки, звънчета или барабани. Звукът е носител на вибрация, която ще изчисти застоялата енергия.
– Направете дома си безопасно енергийно място за цялото семейство. Хаосът, шума, караниците, виковете, пристрастията към алкохол и наркотици привличат ниско вибрационни енергии. Подобната енергия привлича подобна! Изразете своето възнамеряване да поддържате мирна, любяща, здравословна, високо вибрационна свята атмосферата на мястото, в което живее семейството ви.
– Възнамерете и визуализирайте как цялото ви жилище се изпълва с бялата светлина на Светия Дух. Помолете и възнамерете всички нехармонични енергии да бъдат преработени до техния най-висш израз.

Съвети за декември 2012

Отговаря Джуди Сатори
Превод Петя Надова

ВЪПРОС: За себе си не се страхувам толкова много, но имам деца, които отглеждам сама. Много хора ми казват да се настроя за това, което предстои. Какви са възгледите ви за това какво означава да бъдеш „подготвен” за времената, които идват, от позицията на Майка?

ОТГОВОР: Мисля, че всички ние трябва да се подготвим като се заредим с допълнителни провизии, което би следвало да направим не от позицията на страх, а от позицията на мъдрост. Ако това послание предизвиква някакво чувство на страх у вас – тогава е необходимо да се справите с този страх още СЕГА, така че ако нещо се случи, да бъдете в позицията на познание и разбиране.

Както всички знаете, ние се придвижваме към ускорен времеви период, в който Земята и всички живи същества се освобождават от старите нехармонични енергии вътре в себе си и навлизат в новите енергии, които се характеризират с по-висока вибрационна честота. Земята се избавя от своята отрицателна енергия чрез земетресения, урагани, опустошителни вихрушки, пожари и бури. Това просто е част от природата и ние не бива да се страхуваме от тези явления… трябва да сме подготвени.

Хората са част от енергията на Земята. Ние сме едно цяло. Така че колкото повече изчистваме своето същество, толкова повече светлина, любов и оздравяване сме в състояние да излъчим и да насочим към съществото на Земята – което ще й помогне да извърши прехода с лекота и грация. Ние буквално се превръщаме в проводници за изключително високочестотните вселенски енергии и за кодовете на възнесението, които да навлязат в Земята и нейните енергийни решетки. Поради факта, че много хора активно взимат участие в повишаването на своята вибрация, преходът към по-висшите измерения ще бъде по-лесен. Много от катаклизмите, които се предричаха, са били ПРОМЕНЕНИ, тъй като хората се излекуваха и по този начин помогнаха много от събитията, които имаха потенциала да се случат, да бъдат отклонени.

Независимо от това, продължава да бъде важно за нас да сме подготвени за всеки случай за явления, които биха предизвикали срив в електрозахранването, комуникациите, възможността да пътуваме, пазаруваме и съществуваме като в нормалното си ежедневие. Никой от нас не знае какво в действителност ще се случи. Каквото и да се случи, за нас е важно да бъдем заредени с провизии за две седмици на основните необходими неща за всеки член на семейството и ако можем да си го позволим… да се запасим с допълнителни резерви и за съседите си. Тази информация няма за цел да всява страх – става дума просто за проява на здрав разум. Аз живея в област, в която често има урагани и за нас е нормално и естествено да поддържаме провизии под ръка, в случай че останем без електрозахранване за няколко седмици.

Бих казала, че е ВЪЗМОЖНО, но не се хващайте за това… тъй като наистина не знам със сигурност – че когато навлезем в едно определено изравняване, по някое време около декември 2012… има вероятност в продължение на 3-7 дни, докато навлизаме в най-високото ниво на светлинни енергии, които ще окажат влияние върху магнитното поле на планетата, да бъдат прекъснати всички енергоизточници в целия свят. Много хора свързват този период от време с 3-те Дни на Тъмнина, които са описани в Библията. ДАЛИ това наистина ще се случи и колко дълго ще продължи не е ясно. Много хора са получили информация, според която повечето хора ще заспят по време на този период… но онези, чиято вибрация на страха е минимална, може да получат шанса да останат будни (аз искам да остана будна и да видя всичко). Очаква се да продължи само няколко дни… след което ще излезем от другата страна на светлинния пояс и електрическите ни уреди отново ще работят.

Споделям с вас тази информация, за да сте подготвени. Ние трябва да разберем, че живеем в чудесни времена на трансформация. Всички ние знаехме, когато се съгласихме да дойдем на Земята в този времеви отрязък, какво ни очаква, и всеки един от нас е част от този трансформационен преход. Ние всички дойдохме известени тук, така че трябва да приемем ролята си и активно да участваме, а не да се отдаваме на страхове.

Ето някои предложения за неща, с които е добре да сте запасени за 2 седмици. Списъкът не е изчерпателен. Ако някой има допълнителни предложения, моля напишете ми ги и аз ще ги добавя.
– вода
– храна – консервирани ястия (най-добри са високо протеиновите източници… боб, риба, пиле), консервирани зеленчуци и плодове, ядки, фъстъчено (или подобно) масло, крекери, богати на фибри, смес от ядки, зърнени култури и сушени плодове, протеинови блокчета, прясно мляко, обогатено с витамини и минерали, протеини на прах и т.н.
– свещи, газени лампи, фенерчета и всякакви други източници на светлина, които не се нуждаят от електричество
– фенери
– кибрит, подръчни средства за палене на огън, допълнителни газови бутилки за печката и котлоните
– таблетки за изчистване на водата
– аптечка с лекарства от първа необходимост
– допълнителни запаси с лекарства по рецепти за 2 седмици
– всичко, което ще ви помогне да се топлите… одеяла, якета, камини за огън и т.н… ще бъде тъмно и планетата ще бъде по-студена, но високите енергийно същности в светлинния пояс ще ни предпазват от замръзване.
– любов, вяра, доверие, търпение, отстъпване и благодарност.

Все пак аз бих била най-загрижена във връзка с подготовката на вашето съзнание. Състоянието на нашето съзнание (енергията) създава нашата реалност. Състоянието на нашето съзнание трябва да бъде издигнато до определена вибрационна честота, за да премине през тези трансформационни времена с ЛЕКОТА и ГРАЦИЯ. Написала съм книга, която се казва “Повишете своята вибрация”, която ще ви помогне да формирате своето възнамеряване и ще ви насочва по пътя на вътрешната трансформация, така че да можете да участвате активно в алхимичните процеси, при които взимате своята тъмнина (плътност) и я превръщате в златната светлина на своето по-висше съзнание. Вашето по-висше съзнание винаги е било там, в очакване вие да се свържете с него.