Владимир Игнатов

Казвам се Владимир Игнатов и съм радиестезист с опит повече от 7 години в сферата на алтернативната медицина и локализирането на вредни болестотворни зони в жилища и офиси чрез радиестезия. По образование съм рехабилитатор, по призвание радиестезист.

Най-важното нещо за мен на този свят е природосъобразния начин на живот във всичките му аспекти. Мисля, че природата ни е дала всичко, което да ни поддържа здрави и силни, само трябва да го използваме. За това не спирам да спортувам, да ходя на разходки в планината, много обичам да карам колело, но когато говорим за природосъобразен начин на живот – здравословното хранене е на върха на пирамидата, защото с каквото се храним в това се превръщаме. 

Вярвам, че абсолютно всички сме свързани в един непреривен кръговрат на живота и помагам ли на един, помагам на цялото. Осъзнах, че за да мога да дам всичко от себе си на хората, потърсили ме за помощ, трябва да съм щастлив,  а за да съм щастлив трябва да открия призванието си.Много дълго време търсих метод, който да лекува душата, а не само тялото, да бъде безвреден, да ни дава свободата, с която сме родени, да ни избавя от оковите на психическото потисничество в което живеем и когато се докоснах до Биорезонансната Бахова Терапия веднага разбрах, че това е моето призвание, това е всичко, което някога съм търсил. Всъщност не аз го открих – то откри мен, но ми трябваха години, за да го видя, да го разбера. Сега вече съм наясно – радиестезията е моя живот и призвание. 

Практиката ми в сферата на холистичната медицина до голяма степен е насочена към психо-емоционалните проблеми, защото вярвам, че те са първопричината за всички заболявания.Избрах да се фокусирам именно в тази област и да помагам на тези хора, защото ако не се чувстваме щастливи и свободни, което е на първо място, какво значение има, че тялото ни е физически здраво? Хората често се разболяват на психо-емоционално ниво, защото не успяват да приемат или променят света, който ни заобикаля, но това не е нужно, нужно е да променим себе си. 

Това е моето вдъхновение да работя в тази област, искам да променя себе си, искам да дам частица от себе си на обществото и по този начин да бъда част от промяната. Истината е, че след всеки пациент аз израствам, това ме променя и ме кара да давам повече, това е двигателната сила, която ме движи напред.

Бог е Любов, Любовта е състояние на свобода, свободата е избор, избора е чувството да бъдем себе си. Бъдете себе си, обичайте!

телефон: 0899825044

v.ignatov@abv.bg