Вили

Казвам се Виолетка Стоева. Занимавам се със спорт от дете. Срещата ми с Тай Чи преди 18 години, беше „любов от пръв поглед“. Привлече ме възможността да опознавам себе си и да се развивам, а философията на даоизма съдържа принципи, приложими в живота. 

Като много съвременни жени, ми се налагаше да се проявявам често като „мъжко момиче“, а не знаех как да се свържа с женската си същност.

Прекарах девет години обучение и практика, като през това време често помагах на учителя си в работата с групи. Участвах  в международни Тай Чи обучения и срещи. Печелила съм призове в републикански и други състезания по Тай Чи ( Тай джи чуан), сред които в челните от първо до трето място. От девет  години се занимавам индивидуално.

Тай Чи е изкуство на непрекъснатото преобразуване на ин-енергията в ян и обратно. Докато откривах в себе си проявленията на тези енергии, се научих как да ги направлявам и използвам. Така се стремя да съм в своя вътрешен център и ако изляза от него, бързо да се върна в хармонията. Приемам предизвикателствата на живота, но се стремя да поддържам баланса и вътрешния си покой.

Аз съм педагог. Непрекъснато работя с хора от различни възрасти. Това ми помага да намирам най-точните думи-ключове, когато водя заниманията, които ни помагат да събуждаме и осъзнато да изграждаме връзка с тялото и душата си.

Щастлива съм да споделя своя опит с всички, които са готови за това!


За контакт: тел. 0888559964