Вели

Името ми е Велина Новакова и съм усмихната и любяща майка на две прекрасни деца.
Аз съм ландшафтен архитект по образование и творец по душа. Обичам пъстротата на живота, природата, музиката, танците, децата. Като майка и водещ на творчески и тематични занимания, свързани с развитието и израстването на децата, ежедневно виждам смисъла и резултатите от любящото и емпатично общуване между родителите и децата. С много любов и радост споделям своя опит с бъдещите майки по време на практиките си.
Към пренаталната йога се насочих, осъзнавайки привързаността си към този незаменим период от живота на всяка една жена. Разбирайки важността от пренаталното общуване, от спокойното, уверено и щастливо раждане, както и факта, че възпитанието на детето, започва още в утробата на майката – аз завърших авторския тренинг „Носещи живот в себе си”.
Този тренинг е създаден, за да подкрепи бъдещите майки, както на физическо ниво (чрез йога практики и упражнения, спомагащи за развиването на по-силно, хармонично и здраво тяло), така и на психосоматично ниво разкривайки взаимовръзката и единството между ума, емоциите и тялото на майката и бебето, и благотворното въздействие на съзнателното общуване между тях.
С грижа за новия живот, който идва ви каня да споделим заедно времето в практиките за бременни и да подарим на себе си, и на децата, които носим спокойствието, любовта и грижата, което е изключително благотворно и ще даде своите безценни дарове в бъдеще.
♥Защото истинското начало за детето започва много преди самото раждане…

Вели – 0879 970 900