Биорезонансна Бахова Терапия

Биорезонансната Бахова Терапия е съчетание от радиестезично изследване и терапия чрез цветните есенции на д-р Едуард Бах.

  Радиестезичното изследване е вид биорезонансен тест, но за разлика от всички други биорезонансни методи, този е изцяло ръчен без никаква апаратура.Използваните средства при биорезонансната методика са радиестезичните пособия – махало, багета, а при нужда и радиестезичен линеал. Методът е неинвазивен, не изисква никаква специална подготовка, напълно безвреден и безболезнен. Радиестезията позволява тестване по ДНК материал без присъствието на пациента, или чрез Online консултация по телефона, но за предпочитане винаги е личния контакт.

   Цветните есенции на д-р Бах са енергиен извлек от 37 цветя на дървета, храсти и растения + една есенция на скална вода. Те не съдържат материя в себе си, което ги прави подходящи за хора от всякакви възрасти. Капките на д-р Бах са напълно безвредни, не си взаимодействат с медикаменти, не могат да бъдат предозирани и нямат странични ефекти.

 Всички заболявания започват от нарушения в психо-емоционален баланс. Преди да се разболее тялото се разболява душата. Излекува ли се душата, духът става несломим. 

Биорезонансната Бахова Терапия  е една завършена система за лечение на душата, включваща точно това, което винаги съм търсил, а именно изчистване на подсъзнателния стрес, който е причината да не се чувстваме добре, въпреки, че всеки преглед показва чудесно здравословно състояние на организма. 

Комбинацията от радиестезия като метод за диагностика и капките на д-р Бах за терапия правят завършен кръга в борбата с психо-емоционалните проблеми от всякакво естество, защото радиестезията може да улови първопричината за дисбаланса, без значение от периода на създаването му.

Терапията е подходяща при:

Шокови травми (без да се изисква пациента да се „връща“ в момента на настъпване на събитието)

Страхове –от неясен произход или конкретни фобии

Паник атаки

Хора със склонност към асоциално поведение и мисли

Тревожни състояния от лек и тежък характер

Малоценен комплекс

Ревност

Апатия

Проблем с нетърпението

Хора, подложени на високи нива на стрес

Хора, страдащи от ниско самочувствие или самоувереност

Хора, склонни към агресия

Хора, склонни да живеят в  миналото или бъдещето

Хора, които са обезверени, правят опити да подобрят състоянието си, но неуспешно

Хора, които се чувстват самотни, склонни са да изпадат в меланхолия и различна форма на депресия 

Непрекъснато напрежение

Блокажи на енергийно ниво

Биорезонансната Бахова Терапия е метод, който лекува нас като хора, а не диагнозата, като симптом. 

Излекувай душата си, бъди свободен!

Терапевт: