Ралица

Аз съм практикуващ психолог. Интегрирам в едно всичко, на което животът ми ме научи и всяко знание, до което се докоснах, за да помагам на другите. Не вярвам, че в живота имаме проблеми, приемам всичко, което срещаме като предизвикателства и уроци, които ни помагат да израстваме и еволюираме.

Никога не съм търсила йога, тя все си проправя път в живота ми още от тийнейджърските ми години. От тогава в различна степен съм била последоветелна в практиката си, но йогийската философия остана неизменно с мен, помагайки ми да изграждам и усъвършенствам личността си и показвайки ми колко свързан е пътят ми с нея.

Йога ми дава много вдъхновение в работата ми с деца и ме кара да вярвам, че те могат да израстват осъзнати и свързани със себе си, стига само някой да ги подкрепи в това.

Чувствам се много вдъхновена и в създаването на различни, иновативни практики, които да ни подкрепят в извисяването на съзнанието и цялостната еволюция в прехода.

Преминала съм обучения за йога преподаватели към Йога Видя Гурукул, Насик, Индия; Йога за деца към БФЙ и курс за работа с деца чрез йога по методите на R.Y.E.